LIFESTYLE

Η Αλεξανδράκη παραδέχεται:Αισθανόμουν άσχημα για το σώμα μου, ανέβηκα στη ζυγαριά και έπαθα εγκεφαλικό

Lifenews

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε πως μετά από ένα ατύχημα που είχε, πήρε δέκα κιλά, αισθανόταν άσχημα για το σώμα της και χρειάστηκε να το συζητήσει και με ψυχολόγο.

Αρχικά ανέφερε η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Πάμε να σας μιλήσω για κάτι που δε σας κρύβω ότι με πείραξε λίγο τον τελευταίο καιρό αλλά μετά από δύο ψυχοθεραπείες άρχισα να το απολαμβάνω. Πολύ συχνή ερώτηση που δέχομαι είναι το που έχω φτιάξει το στήθος μου και αν είμαι έγκυος. Ούτε έχω φτιάξει το στήθος μου ούτε είμαι έγκυος, απλά έχω πάρει 10 κιλά.

Πριν το καλοκαίρι ήμουν 56 κιλά. Μέσα στο καλοκαίρι και πριν το ατύχημα που είχα και έμεινα ένα μήνα στο κρεβάτι, πήρα 10 κιλά. Είναι τεράστια ευλογία ότι αυτά τα κιλά έχουν πάει παντού και έχουν μοιραστεί ομοιόμορφα στο σώμα μου.»
Και πρόσθεσε: «Ανεβαίνοντας στην ζυγαριά και αντικρίζοντας αυτό το νούμερο έπαθα εγκεφαλικό. Ξαφνικά εκεί που αισθανόμουν πολύ άσχημα με το σώμα μου, άρχισα να το απολαμβάνω πάρα πολύ κι να μου αρέσει ακόμα περισσότερο σε σχέση με το πως ήμουνα πριν. Αλήθεια η ψυχοθεραπεία σώζει ζωές.»

Και σε άλλο σημείο, είπε: «Δεν ξέρεις πόσο ντρεπόμουνα να το πω αυτό το πράγμα εδώ και πολύ καιρό. Για εμένα ήταν κάτι τεράστιο να μοιραστώ τα κιλά μου πάνω στη ζυγαριά διότι αρκετά χρόνια στο μόντελινγκ με το που έπαιρνα λίγο βάρος μου έλεγαν είσαι χοντρή, δεν κάνεις και με έδιωχναν από τις δουλειές. Πρώτη φορά αισθάνομαι ελεύθερη και είναι πολύ όμορφο αυτό το συναίσθημα»!

Πηγή: gossip-tv.gr

 

READ MORE

LATEST NEWS