LIFESTYLE

Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν μετά από 6 χρόνια σχέσης

Lifenews

Τι πήγε λάθος στην σχέση τους

Η σχέση της ηθοποιού Δανάης Παππά και του επιχειρηματία Λάμπρου Λάζαρη ξεκίνησε με έντονα συναισθήματα, καθώς το ζευγάρι έδειχνε να ζει έναν μεγάλο έρωτα.

Γνωρίστηκαν πριν από περίπου 6 χρόνια μέσα από κοινές παρέες και η σχέση τους εξελίχθηκε γρήγορα σε συγκατοίκηση.

Η Δανάη Παππά, γνωστή από τη συμμετοχή της σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, και ο Λάμπρος Λάζαρης, ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, φαινόταν να απολαμβάνουν την κοινή τους ζωή, συχνά δημοσιεύοντας στιγμές από ταξίδια και κοινωνικές τους εξόδους.

«Ο Λάμπρος είναι ο έρωτας της ζωής μου, κρατούσα άμυνα όταν με διεκδικούσε», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της πριν λίγους μήνες η ηθοποιός. Με τον καιρό, ωστόσο, η σχέση τους άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Παρά την εξωτερική τους εικόνα που δεν έδειχνε με τίποτα πως υπάρχουν προβλήματα μεταξύ τους, το ζευγάρι οδηγήθηκε σε χωρισμό, με τις διαφορές τους να μην περιορίζονται μόνο σε προσωπικά ζητήματα, αλλά και σε περιουσιακά θέματα. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας το ζευγάρι μετά τον χωρισμό του φαίνεται να μην τα βρίσκει σε κάποια πράγματα! Για την ακρίβεια, φέρεται πως έχει ξεκινήσει μια διαμάχη για την περιουσία που είχαν αποκτήσει από κοινού. Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ εδώ για το σπίτι, και το δάνειο των 140.000 ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του youweekly, η ρήξη στην σχέση του ζευγαριού ήρθε με τον καιρό. Η ασυμβατότητα χρόνου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ήταν κάτι που πια έφερε το ζευγάρι σε ένα τέλμα. Οι δυο τους προσπάθησαν αρκετά για να μπορέσει αυτή η σχέση να χτιστεί ξανά αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν...

Η Δανάη Παππά, μάλιστα, μιλώντας στις κάμερες επιβεβαίωσε ουσιαστικά πρώτη φορά τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία λέγοντας χαρακτηριστικά «Είμαι πολύ καλά ψυχολογικά! Είμαι όπως φαίνομαι μετά τον χωρισμό μου. Οτιδήποτε τελειώνει θέλει μια διαχείριση αλλά όλα καλά. Αν δεν πιέζεις καταστάσεις και τα αφήνεις να κυλάνε, όλα είναι μια χαρά. Ο έρωτας και η αγάπη είναι πάντα στο παιχνίδι, όλα αυτά είναι ενέργειες»

 

 

 

 

 

READ MORE

LATEST NEWS