LIFESTYLE

Φαίη Σκορδά: Έκανε πρεμιέρα στο MEGA ντυμένη στα Λευκά – Όσα είπε στην έναρξη

Lifenews

Λαμπερή αρχή για την παρουσιάστρια

Στον αέρα του Μεγάλου Καναλιού επανήλθε η Φαίη Σκορδά, ντυμένη στα λευκά, το πρωινό της Δευτέρας με την πρεμιέρα της νέας της καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής Buongiorno. Μάλιστα, από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα, η λαμπερή παρουσιάστρια δεν έκρυψε την μεγάλη της χαρά αλλά και το εύλογο πρώτο άγχος που επιστρέφει εκεί όπου ξεκίνησε να λέει την πρώτη τηλεοπτική καλημέρα

Έτσι, παίρνοντας θέση στο πλατό, η Φαίη Σκορδά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «καλημέρα MEGA, καλημέρα σε όλη την Ελλάδα. Καλημέρα σας, καλή εβδομάδα και καλή τηλεοπτική σεζόν να έχουμε. Θέλω να σας κάνω μια μεγάλη αγκαλιά, μου λείψατε πολύ. Λέμε καλημέρα, την λέμε λίγο νωρίτερα βέβαια γιατί ξεκινάμε 9:20 και ξαναλέω καλημέρα από το κανάλι που πρωτοξεκίνησα στο πρωινό, εδώ στο MEGA. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στο MEGA και ξεκινάμε το Buongiorno με μια υπέροχη παρέα».

«Ξέρετε όσοι με παρακολουθείτε τα τελευταία χρόνια, αυτές οι μέρες της πρεμιέρας είναι λίγο ιδιαίτερες για μένα. Από το άγχος εννοώ, σε μια ώρα θα είμαι καλύτερα βέβαια. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο του σταθμού, τον κ. Μαρινάκη για την εμπιστοσύνη του και θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλα τα στελέχη του MEGA που το καλοκαίρι ήταν δίπλα μου και με βοήθησαν να ξαναβρώ το πρωινό».

«Το πρωινό μου στο MEGA μου, με μια υπέροχη παρέα και πολύ ωραίους συνεργάτες» πρόσθεσε, αμέσως μετά, η Φαίη Σκορδά στην πρεμιέρα της νέας της εκπομπής για να υποδεχθεί την τηλεοπτική της παρέα.

Δείτε την πρεμιέρα της παρακάτω

 

READ MORE

LATEST NEWS