LIFESTYLE

Χολιγουντιανή σταρ στο νέο τρέιλερ με τον Λούη Πατσαλίδη - Η απίστευτη ατάκα που θα γράψει «ιστορία» - Βίντεο

Lifenews

Εχει τον τρόπο, η ομάδα του Λούης Night Show να ξεχωρίζει. Το μοναδικό χιούμορ που διαθέτει ο παρουσιαστής και stand up Comedian, Λούης Πατσαλίδης , κάνει και τους πιο δύσκολους τηλεθεατές, να λυγίσουν.

Αυτό το χιούμορ του Λούη Πατσαλίδη δεν μπορούσε να μην περάσει και στο νέο τρέιλερ της εκπομπής του για την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Αν και δεν θέλουμε να πούμε πολλά γιατί η εικόνα μιλά από μόνη της... Θα σας αποκαλύψουμε ότι στο νέο τρέιλερ μαζί με τον Λούη....μέσα σε ένα αυτοκίνητο... συμμετέχει και Χολιγουντιανή σταρ που όλοι αγαπήσαμε!

Ναι, ο Λούης ίσως είναι ο μοναδικός Κύπριος παρουσιαστής, ο οποίος κυκλοφόρησε τρέιλερ με σταρ του Χόλυγουντ...

Αναρωτιέστε ακόμα ποια είναι; Η αγαπημένη σε όλους Μπρούκ από το «Τόλμη και Γοητεία», κατά κόσμον Κάθριν Κέλι Λανγκ.

Μάλιστα ο Λούης Πατσαλίδης , την έβαλε για τα καλά στο παιχνίδι της ατάκας...αλλά δεν θα σας πούμε περισσότερα, διότι το βίντεο θα σας κάνει να γελάσετε!

Θα σας αποκαλύψουμε όμως ότι στο τρέιλερ συμμετέχει και η συνεργάτιδα του Pan Dragomir, αλλά και η πρώην συνεργάτιδα του Τζώρτζια Παναγή.

Πρώτο πλάνο ο Τεύκρος Νεοκλέους...για τον οποίο προορίζεται...η μεγάλη έκπληξη για τον Λούη;

Πως συνδέονται όλοι σε ένα τρέιλερ με ένα επιστήμονα , ένα αυτοκίνητο και ...την Μπρούκ; Δεν θα σου πούμε περισσότερα... Απόλαυσε το βίντεο υπεύθυνα, και γέλασε άφθονα...Και μην ξεχάσεις ότι την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στον Alpha Κύπρου επιστρέφει το επιτυχημένο Λούης Night Show!

 

READ MORE

LATEST NEWS