LIFESTYLE

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε την πρόταση που δέχτηκε από τον Νίκο Μουτσινά - Βίντεο

Lifenews

Στη στήλη του στο YouTube κανάλι του Raw House επέστρεψε για μια ακόμα σεζόν ο Κωνσταντίνος Βασάλος, κάνοντας ένα βίντεο που σχολίαζε το καλοκαίρι των επωνύμων της εγχώριας showbiz, αποκαλύπτοντας και τις συζητήσεις που πραγματοποίησε για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Σχολιάζοντας τις διακοπές του Κωνσταντίνου Δέδε και του νίκου Μουτσινά στο Μπαλί, ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναφέρθηκε στην τηλεοπτική πρόταση που του έκανε ο παρουσιαστής, η οποία όμως δεν ευδοκίμησε. Συγκεκριμένα ανέφερε πως "Ξεκινάει εκπομπή ο Μουτσινάς. Μου είχε πει "Θα έκανες ο,τι κάνει και η Βάνια στην εκπομπή;"" και όταν τον ρώτησα "Τι, να ντύνομαι με περούκες κλπ; Το κάνω τα βράδια, να το κάνω και τα μεσημέρια"; Μου είπε "Κάτι τέτοιο" και ρώτησα ποιος θα είναι παρουσιαστής (σ.σ. στην ενδεχόμενη εκπομπή) και μου είπε "Εγώ ρε μ@@@κα".

 

Απάντησα πως "Γιατί όχι; Αν πληρωθώ κάνω τα πάντα" Πέρασε ο καιρός, κάνει την εκπομπή "ΝΙ ΜΟΥ Βραδιάτικα" και δεν με πήρε τηλέφωνο" είπε ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου.

"Ευχαριστώ. Θα σε ξαναπροτιμήσω. Μόνο μην με καλέσεις στην εκπομπή σου... Μουτσινάς είναι θα πάει καλά η εκπομπή πιστεύω".
Πηγή: yupiii.gr

READ MORE

LATEST NEWS