LIFESTYLE

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έκανε τατουάζ τα φρύδια της και έδειξε το αποτέλεσμα

Lifenews

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είδε τη ζωή της να αλλάζει ριζικά όταν έπεσε θύμα χημικής επίθεσης. Ήταν 20 Μαΐου του 2020 όταν βγήκε η είδηση πως μια μαυροφορεμένη γυναίκα με περούκα έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο μιας 34χρονης, στη περιοχή της Καλλιθέας.

Εκείνο το πρωί, η Ιωάννα κατευθυνόταν προς τον χώρο εργασίας της, μέχρι που λούστηκε με καυστικό υγρό στο ισόγειο της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε. Ενστικτωδώς, η πρώτη της κίνηση ήταν να απευθυνθεί στο πλησιέστερο φαρμακείο, όπου της παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες και κλήθηκε ασθενοφόρο. Έδωσε μάχη για την ζωή της και από τότε άρχισε να υποβάλλεται σε χειρουργικές επεμβάσεις, ώστε να θεραπεύσει τα τραύματα της.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, μετά την επίθεση, ήταν στις 15 Σεπτεμβρίου του 2021. Φορούσε ειδική μάσκα προστασίας και ήταν καλυμμένη με λευκούς επιδέσμους.

Η Έφη Κακαράντζουλα, η δράστρια, τράπηκε αμέσως σε φυγή μετά το συμβάν, όμως έναν μήνα αργότερα βρέθηκε από τις αρμόδιες αρχές. Τον Οκτώβριο του 2021 κρίθηκε ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και καταδικάστηκε σε 15 χρόνια κάθειρξη.

Σήμερα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δραστηριοποιείται ως ακτιβίστρια και προσφέρει υποστήριξη σε εγκαυματίες. Μάλιστα, ίδρυσε το Ioanna Paliospirou Foundation, ώστε να μαζέψει έσοδα, να ευαισθητοποιήσει το κοινό και να δημιουργήσει μια κοινότητα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει δημιουργήσει μια στενή σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλους και μοιράζεται μαζί τους στιγμές από την καθημερινότητα της, ενώ ενημερώνει και για την κατάσταση της.

Η απόφαση της Ιωάννας Παλιοσπύρου να κάνει τατουάζ τα φρύδια της
Πριν μερικές ώρες λοιπόν, έδειξε το αποτέλεσμα από το τατουάζ που έκανε στα φρύδια της. Με αυτό τον τρόπο δεν θα χρειάζεται να τα φτιάξει με μολύβι φρυδιών, αφού το τατουάζ κρατάει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

READ MORE

LATEST NEWS