LIFESTYLE

Παντρεμένος με 3 παιδιά έστειλε σεξιστικά μηνύματα σε Ελληνίδα παρουσιάστρια και εκείνη τα δημοσίευσε

LifenewsTeam

Τον έβγαλε και εκείνον στη φόρα.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έξαλλη με σεξιστικά σχόλια που δέχθηκε από διαδικτυακό της ακόλουθο και προφίλ που είναι αλήθινο επέλεξε να δημοσιεύσει τα μηνύματα του και να τον βγάλει στη φόρα. 

«Όσοι με ακολουθείτε όλα αυτά τα χρόνια στα social media, ξέρετε ότι δεν τοποθετούμε σχεδόν ποτέ δημοσίως για αρνητικά σχόλια ή σεξιστικά σχόλια ή και αρνητικές κριτικές που μπορεί να έχω δεχτεί, είτε δημόσια στο προφίλ μου είτε ιδιωτικά σε dm. Αρχικά γιατί είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια και δεύτερον γιατί πραγματικά και με όλο μου το είναι χ**ηκα. Ωστόσο έρχεται εκείνη μοναδική στιγμή που μου γυρνάει λίγο το ματάκι… Προφανώς και δεν θα με ενοχλήσουν τα δεκάδες κομπλιμέντα που θα λάβω καθημερινά από άντρες και γυναίκες, προφανώς και θα φάει μπλοκ όποιος μου στείλει φωτογραφία το πουλί του, αλλά αυτό που δεν θα καταλάβω ποτέ μα ποτέ μα ποτέ και δεν πρόκειται να το δεχτώ είναι το χυδαίο και σεξιστικό πέσιμο/κράξιμο, έχοντας μάλιστα για profile pic εσένα πα****ρα με το παιδί σου! (Ακολουθεί screenshot)».

Στη συνέχεια έγραψε: «Αγαπημένοι μου followers, (και ναι απευθύνομαι σε όλους σας, γιατί ποτέ μα ποτέ, άτομο που με ακολουθεί δεν εκφράστηκε αρνητικά με τέτοιον τρόπο στο άτομό μου!). Όταν κάποιος σας παρενοχλεί ή προσβάλλει σας έχω τον τρόπο όχι απλά να θέλει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί, αλλά πολύ πιθανόν να βάλει και τα κλάματα! Σημείωση: το προφίλ είναι κλειδωμένο και αληθινό. Και η profile pic είναι με ένα από τα τρία του παιδιά. Ακολουθεί η λύση στο πρόβλημα (Μα εγώ που ξέρω ότι έχει τρία παιδιά)».


Δείτε τις αναρτήσεις

Screenshot_2024-09-10_095323

Screenshot_2024-09-10_095335

Screenshot_2024-09-10_095350

Screenshot_2024-09-10_095400

READ MORE

LATEST NEWS