HOLLYWOOD NEWS

Σελένα Γκόμεζ: Αποκάλυψε ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά

Lifenews

«Δυστυχώς... έχω πολλά ιατρικά θέματα...».

Η Σελένα Γκόμεζ αποκάλυψε ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά στην νέα συνέντευξη στο Vanity Fair.

Η 32χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια η οποία διαγνώστηκε με λύκο το 2013 και έκανε μεταμόσχευση νεφρού το 2017, σημείωσε: «Δυστυχώς… έχω πολλά ιατρικά θέματα που θα έθεταν σε κίνδυνο τη δική μου ζωή και τη ζωή του μωρού».

«Δεν είναι απαραίτητα ο τρόπος που το φανταζόμουν», συμπλήρωσε για τη μητρότητα. «Νόμιζα ότι θα συνέβαινε με τον τρόπο που συμβαίνει σε όλους».

 
«Είμαι σε πολύ καλύτερη θέση με αυτό. Θεωρώ ευλογία το γεγονός ότι υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι πρόθυμοι να βοηθήσουν μέσω της παρένθετης μητρότητας ή της υιοθεσίας, που είναι και τα δύο τεράστιες δυνατότητες για μένα».

«Με έκανε να είμαι πραγματικά ευγνώμων για τις άλλες διεξόδους [που υπάρχουν] για τους ανθρώπους που πεθαίνουν να γίνουν μητέρες. Είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Είμαι ενθουσιασμένη για το πώς θα μοιάζει αυτό το ταξίδι, αλλά θα μοιάζει λίγο διαφορετικό».

«Στο τέλος της ημέρας, δεν με νοιάζει. Θα είναι δικό μου. Θα είναι το μωρό μου», κατέληξε. Να θυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια έχει μιλήσει στο περιοδικό «Time» τον Μάιο και είχε αναφέρει ότι πάντα σχεδίαζε να υιοθετήσει μέχρι την ηλικία των 35 ετών, αν ήταν ακόμα ελεύθερη. Η Γκόμεζ είναι σε σχέση με τον Μπένι Μπλάνκο από τον Ιούλιο του 2023.

 

READ MORE

LATEST NEWS