LIFESTYLE

Aννίτα Δημητρίου: Συγκινημένη βρέθηκε στο δημοτικό στους Τρούλλους που αποφοίτησε και η ίδια

LifenewsTeam

«Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μένα να περπατήσω ξανά στους ίδιους διαδρόμους»

Η πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στο δημοτικό σχολείο στους Τρούλλους για το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής σεζόν. Η συγκίνηση της ήταν εμφανής καθώς στο συγκεκριμένο σχολείο φοίτησε και η ίδια. 

«Γέμισαν παιδικά χαμόγελα, ζωντάνια και όνειρα τα Δημοτικά μας Σχολεία. Στο νηπιαγωγείο και στο δημοτικό σχολείο του χωριού μου, στους Τρούλλους. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μένα να περπατήσω ξανά στους ίδιους διαδρόμους, να μπω στις ίδιες αίθουσες, αυτή τη φορά όμως με τη θεσμική μου ιδιότητα, για να ακούσω από πρώτο χέρι τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς.

Μιλήσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Θέματα καίρια και σημαντικά για τα οποία θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε τα σχολεία μας και την παιδεία ευρύτερα. Οφείλουμε να δίνουμε φωνή στις μικρές κοινότητες, στα παιδιά που είναι το μέλλον μας. Μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά!

Καλή αρχή σε όλα τα παιδιά μας! Στους δασκάλους αλλά και στους γονείς. Καλή αρχή ειδικά στα πρωτάκια μας που ξεκινούν το δικό τους όμορφο ταξίδι στη μάθηση!» έγραψε λίγο μετά στα social media της και δημοσίευσε όμορφες στιγμές από την επίσκεψη της στο σχολείο των παιδικών της χρόνων. 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Annita Demetriou (@annita.cy)

READ MORE

LATEST NEWS