LIFESTYLE

Θέμης Αδαμαντίδης – Βαρβάρα Κίρκη: Χώρισαν οριστικά μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης!

Lifenews

Ήταν στην Κύπρο η τελευταία τους έξοδος

Ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Σάσας Σταμάτη, ο τραγουδιστής έχει μετακομίσει από το σπίτι που έμεναν στην Αργυρούπολη καθώς τώρα εκεί μένει η πρώην σύντροφός του.

Η Σάσα Σταμάτη επικοινώνησε με τη Βαρβάρα Κίρκη η οποία της επιβεβαίωσε τον χωρισμό: «Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Όντως, δεν είμαστε πλέον ζευγάρι με τον Θέμη. Δεν μένουμε πλέον μαζί. Έχουμε χαράξει διαφορετικούς δρόμους. Αυτή τη φορά ο χωρισμός είναι οριστικός. Εγώ κρατάω από τον Θέμη μόνο τις καλές στιγμές. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Κλείνοντας, θέλω να πω να είναι καλά, να είναι ευτυχισμένος και να προσέχει την υγεία του. Να είναι ευτυχισμένος αλλά μακριά από μένα. Η μόνη εκκρεμότητα που έχουμε είναι να έρθει να πάρει από το σπίτι τα προσωπικά του αντικείμενα, κάτι για το οποίο τον έχω ειδοποιήσει».

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι το περσινό καλοκαίρι βρέθηκε στα δικαστήρια, με τη Βαρβάρα Κίρκη να έχει κατηγορήσει τον Θέμη Αδαμαντίδη πως της άσκησε βία, χώρισαν αλλά μετά από λίγο καιρό έκαναν την επανασύνδεσή τους.
 
ΠΗΓΗ: okmag.gr
 
 

READ MORE

LATEST NEWS