LIFESTYLE

Αποκάλυψη γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού: «Ήμουν φτωχή - Κουβαλούσα χόρτα με ένα γαϊδουράκι»

Lifenews

Η πασίγνωστη ηθοποιός αναφέρθηκε στα δύσκολα χρόνια που πέρασε

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει βοηθήσει πολλούς ηθοποιούς να ανταπεξέλθουν οικονομικά, δίνοντάς τους στέγη και φαγητό «Στο Σπίτι του Ηθοποιού», στο παρελθόν ωστόσο και η Άννα Φόνσου, όπως η ίδια είπε σε συνέντευξή της, δυσκολεύτηκε πολύ οικονομικά.

«Ο πατέρας μου ήταν εξόριστος πολλά χρόνια και, όταν επέστρεψε στην Τήνο, έκανες διάφορες δουλειές για να ζήσουμε. Εγώ είχα έναν μικρό γάιδαρο και πήγαινα σε όλο το νησί διάφορα χόρτα, φρούτα και αργότερα με τον ίδιο γάιδαρο πήγαινα στη Βαρβάκειο, στην Αθήνα, φρούτα από την Τήνο» ανέφερε στην εφημερίδα ΕΣΠΡΕΣΣΟ η ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Μετά, όταν η κυρία Κατερίνα με γνώρισε, με σπούδασε και με βοήθησε πολύ για να σταθώ για πόδια μου. Όταν παντρεύτηκα έναν από τους πιο πλούσιους Έλληνες, τον πρώτο μου άντρα, εκείνος μου έλεγε τι ήθελα να μου αγοράσει. «Ένα σπίτι στην Αθήνα, ένα σπίτι στη Νέα Υόρκη…», μου έλεγε και του έλεγα: όχι, θα ανεβάσω αυτό το έργο στο τάδε θέατρο. Εκεί τα έριχνα όλα. Ήμουν πωρωμένη με το θέατρο και τώρα με το Σπίτι του Ηθοποιού» ανέφερε.

Η ίδια μάλιστα ουδόλως ενδιαφέρεται για την υστεροφημία της καθώς, όπως είπε, σε καμία από τα κτίρια που χτίζει δεν έχει βάλει το όνομά της.

ΠΗΓΗ: Star.gr

 

READ MORE

LATEST NEWS