LIFESTYLE

Έλλη Κοκκίνου: Αποκάλυψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στη συναυλία με τον Ρουβά στην πράσινη γραμμή

LifenewsTeam

Ο Σάκης μου έκανε πλάκα που μύριζα αυγουλίλα μέχρι που τα έφαγε κι αυτός. Και κάτι ντομάτες μας ρίξανε.

Η Έλλη Κοκκίνου ήταν καλεσμένη του Ηλία Ψινάκη στο Γηροκομείο και μεταξύ άλλων θυμήθηκε όσα βίωσε στην επεισοδιακή συναυλία με τον Σάκη Ρουβά στην Πράσινη Γραμμή της Κύπρου. Τότε ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας της και πολλοί ίσως δεν θυμούνται πως συμμετείχε και αυτή στην πολυσυζητημένη συναυλία. 
«Πήγαμε στη Λευκωσία με το ιδιωτικό τζετ, δεν περάσαμε καν έλεγχο. Δεν… ήξερα πού πήγαινα, εκεί συνειδητοποιήσαμε τι συμβαίνει. Η δική μας ορχήστρα δεν δέχθηκε να έρθει, παίξαμε με την τουρκική. Όταν προσγειωθήκαμε, είδαμε τα τέσσερα τεθωρακισμένα τζιπ που μας περίμεναν και εκεί καταλάβαμε το μέγεθος.

Εγώ είχα πάρει ένα ρούχο για να κάνω τα φωνητικά μου στον Σάκη, ένα άσπρο κοστούμι. Αλλά έπρεπε να βγω και να προλογίσω τη συναυλία και μου λέει ο Ηλίας: το αίμα πάνω στο λευκό κοστούμι γράφει τέλεια. Υπήρχαν ελεύθεροι σκοπευτές παντού. Είχε και μερικές, πολύ συγκινητικές στιγμές που κανένας ποτέ δεν γνωστοποίησε, γι’ αυτό και πήρε και μία αρνητική χροιά το γεγονός».

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα για να συνεχίσουν την περιοδεία τους είχαν πολύ έντονες αντιδράσεις. «Θυμάμαι ότι είχα πάει στην Κέρκυρα για το live με το τζιπ που μας είχαν νοικιάσει, άνοιξα το παράθυρο για να μιλήσω στον φύλακα του γηπέδου και μου πέταξαν αυγά. Ο Σάκης μου έκανε πλάκα που μύριζα αυγουλίλα μέχρι που τα έφαγε κι αυτός. Και κάτι ντομάτες μας ρίξανε. Όμως περάσαμε πολύ ωραία μεταξύ μας».

READ MORE

LATEST NEWS