LIFESTYLE

Η Φαίη Σκορδά και ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Lifenews

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της φαίνεται ότι διανύει η Φαίη Σκορδά, αφού τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά της βρίσκονται σε πλήρη εναρμόνιση.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια αναμένεται να κάνει την μεγάλη επιστροφή στον αέρα του Mega τις επόμενες εβδομάδες, ενώ η σχέση της με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη φαίνεται πως οδεύει σε σοβαρά μονοπάτια.

Την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, η δημοσιογράφος Τζώρτζια Συρίχα είχε αποκαλύψει, μέσω Instagram story, τη σχέση της Φαίης Σκορδά με τον αρχιτέκτονα. Όπως είχε αναφέρει, μάλιστα, οι δυο τους είχαν πραγματοποιήσει ταξίδι στην Ιταλία και όσοι τους είχαν δει στο καράβι της επιστροφής είχαν αντιληφθεί τον μεγάλο τους έρωτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, o Αλέξανδρος Αθανασιάδης προσέφερε μονόπετρο στην παρουσιάστρια, με το ρεπορτάζ να θέλει το ζευγάρι να οδηγείται στα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο, η Φαίη Σκορδά έχει αποφασίσει να κρατήσει χαμηλούς τόνους αναφορικά με τη σχέση της κι έτσι δεν φοράει δημόσια το δαχτυλίδι που της προσέφερε ο σύντροφός της.

Πηγή: yupiii.gr

READ MORE

LATEST NEWS