LIFESTYLE

Απασφάλισε ο Κούλλης Νικολάου: «Όποιος αμφισβητεί την αλήθεια των γεγονότων στο Famagusta...» - Δείτε βίντεο

Lifenews

 Στην εκπομπή "Summer's Cool" μίλησε ο Κούλλης Νικολάου λίγες ώρες μετά τον γάμο του καλού του φίλου και στενού συνεργάτη, Ανδρέα Γεωργίου, με τον δημοφιλή ηθοποιό να αποκαλύπτει όλα όσα συνέβησαν χθες (1/9) στην Κύπρο αλλά και να σχολιάζει τις αντιδράσεις που υπήρξαν στην Τουρκία αναφορικά με το σίριαλ "Famagusta".

"Κυριαρχούσε η χαρά, η συγκίνηση, η αγάπη, η ευδαιμονία. Είναι ένας γάμος που για μένα προσωπικά ήταν σαν να πάντρευα τον μικρό μου αδερφό, τον γιο μου, τον άνθρωπο της ψυχής μου... Τα έθιμα έχουν μικρύνει πλέον, δεν τα κάνουμε όπως στο παρελθόν" ανέφερε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός και συμπλήρωσε:

"Δεν έχει τελειώσει ακόμα ο γάμος, υπάρχει και το after, θα αντέξουμε. Επειδή ο γάμος ήταν προγραμματισμένος έχουμε δουλέψει αρκετά πριν τον γάμο. Είναι όλα σε μια καλή οργάνωση" είπε ο Κούλλης Νικολάου.

"Έχουν υπάρξει φοβερές αντιδράσεις από την Τουρκία. Είναι προϊόν μυθοπλασίας και το ξέρει ο θεατής, ενταγμένο σε αληθινά γεγονότα. Όποιος αμφισβητεί την αλήθεια των γεγονότων, είτε υπουργός της Τουρκίας είτε απλός άνθρωπος, το λέω σαν Κούλλης Νικολάου, μπορώ να φιλοξενήσω στην Κύπρο, να θυμίσουμε ότι έχουμε το προνόμιο της φιλοξενίας, δεν είμαστε υπέρ του πολέμου και της διχόνοιας, και να μιλήσει με τους ανθρώπους που έχουν βιώσει τα γεγονότα. Να αντιληφθεί ο ίδιος αν πρόκειται για ψέματα ή αλήθεια. Εξαρχής υπήρχαν αντιδράσεις αλλά τώρα είναι πιο έντονες λόγω του Netflix".

 

Πηγή: yupiii.gr

 

READ MORE

LATEST NEWS