LIFESTYLE

Theo Evan: Ποιος είναι ο ταλαντούχος νεαρός που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision - Βίντεο

Lifenews

Η πορεία του στη μουσική

Τον Τheο Evan επέλεξε το ΡΙΚ για να μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision to 2025. Μάλιστα, η Κύπρος είναι η πρώτη χώρα που ανακοίνωσε τον εκπρόσωπό της για τον Διαγωνισμό.

Ο Theo Evan ξεκίνησε το ταξίδι του στη μουσική και τον χορό από μόλις 7 ετών όταν άρχισε μαθήματα χορού στη Λευκωσία και επιλέγηκε να συμμετάσχει στη χορωδία του σχολείου του. Πήρε μέρος σε διάφορους διαγωνισμούς στην Κύπρο κερδίζοντας μια σειρά από βραβεία και διακρίσεις.

Πρότυπο του είχε τον Michael Jackson ο οποίος τον ενέπνευσε να μπει σε μια δημιουργική διαδικασία και να ξεκινήσει να γράφει τα δικά του τραγούδια από έφηβος, υιοθετώντας την pop μουσική ως την κύρια κατεύθυνση που ακολούθησε και στην οποία συμπεριέλαβε στοιχεία και επιρροές από τον βασιλιά της pop τόσο στη μουσική του όσο και στον χορό.

@eurovision

Meet our first artist for #Eurovision2025 - it's Theo Evan from Cyprus 🇨🇾 ☺️

♬ original sound - Eurovision

Μετά την αποφοίτηση του από την Αγγλική Σχολή Λευκωσίας, ο Theo, με την στήριξη και παρότρυνση των γονιών του θέλησε να μετουσιώσει σε πράξη το ρητό που τον θέλει να μην συμβιβάζεται, να δουλεύει σκληρά και να κυνηγήσει τα όνειρα του, όσο άπιαστα κι αν φαίνονται. Έτσι μετέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες και σπούδασε μουσική στο Berklee, ένα από τα πλέον διακεκριμένα πανεπιστήμια για τις τέχνες και την μουσική όχι μόνο στην Αμερική αλλά και παγκοσμίως. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του με άριστα, κάτι που αναγνώρισαν και οι καθηγητές του, προσκαλώντας τον τα τελευταία τρία χρόνια στις τελετές αποφοίτησης του πανεπιστημίου ως τιμώμενο πρόσωπο ανάμεσα σε διάσημους αποφοίτους όπως ο Justin Timberlake, η Missy Elliot, ο Pharell Williams, ο John Legend και πολλούς άλλους. Μετά την αποφοίτηση του, επιδίωξε με βάση το Los Angeles να χαράξει τη δική του πορεία στην μουσική.

@theo.evan

 

♬ original sound - Theo Evan

Το πρώτο του single με τίτλο “The Wall” έχει επιρροές από Reggaeton αφού ακολουθεί τους ρυθμούς του Dembow. Εμπνευσμένο από τον Stromae, Η παραγωγή του εν λόγω τραγουδιού έχει στοιχεία από ηλεκτρονική μουσική. Ακολούθησαν δύο ακόμα τραγούδια με τίτλους “Save me from myself” και “Dark Side” που χαρακτηρίζονται από ένα πιο σκοτεινό κλίμα αφού και τα δύο καταπιάνονται με τις αυτοκαταστροφικές τάσεις του σήμερα και την ανάγκη για αναζήτηση βοήθειας σε θέματα ψυχικής υγείας.

Ο Theo ξεκίνησε επίσης και την ενασχόληση του με την ηθοποιία κάνοντας το πρώτο μικρό του βήμα ως extra στην επιτυχημένη σειρά του HBO “Euphoria”.

@theo.evan Have you ever had a friend who was struggling and didn’t know how to help them? #sunset #sun #sky #fyp #fypシ゚viral #fypシ゚viral #foryourpage #viralvideo #sadsong #music #newmusic ♬ THE COST OF LOSING YOU - Theo Evan

READ MORE

LATEST NEWS