LIFESTYLE

Κωνσταντίνος Βασάλος: Πού βρισκόταν και τι έκανε την ώρα που παντρευόταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Lifenews

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στα Χανιά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον Ναό του Αγίου Ερημίτη, ενώ νωρίς το βράδυ ακολούθησε το γαμήλιο πάρτι στην παραλία Φαλάσαρνα.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέλεξε ένα στενό νυφικό με σκίσιμο και ανοιχτή πλάτη και έπιασε τα μαλλιά της ένα ψηλό κότσο, ενώ έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του Γρηγόρη Μόργκαν.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Yes I Do (@yesidogr)

Ο Κώστας Κοκκινάκης ήταν κουμπάρος του ζευγαριού, ενώ το «παρών» στον γάμο έδωσαν και η Λάουρα Νάργες, η οποία συνδέεται με στενή φιλία με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη από την εποχή του Survivor και η Γωγώ Φαρμάκη.

Επτά χρόνια μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης και η ζωή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη έχει αλλάξει ριζικά. Η σχέση και η συγκατοίκηση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο μέσα σε λίγα χρόνια οδήγησε στον χωρισμό, ενώ η γνωριμία με τον Γρηγόρη Μόργκαν εξελίχθηκε σε μεγάλο έρωτα ο οποίος χθες το απόγευμα κατέληξε στα σκαλιά της εκκλησίας.

Την ίδια ώρα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρισκόταν στη Σίφνο, εκεί όπου κάνει τις διακοπές του μαζί με τη νέα του σύντροφο, Μαρία Παπαγεωργίου. Ο πρώην παίκτης του Survivor απήλαυσε τις βουτιές του, ενώ φωτογράφισε τοπία και σημεία που του κέντρισαν την προσοχή.

Δείτε τις αναρτήσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου:

Να θυμίσουμε πως μετά τον χωρισμό τους, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχαν βρεθεί αρκετές στιγμές αντιμέτωποι με τους δημοσιογράφους δίνοντας απαντήσεις για τις σχέσεις τους…

«Έξι χρόνια ήμασταν μαζί, αγάπη υπάρχει, δεν το συζητώ. Όπως είπε και ο Κωνσταντίνος, φίλοι κολλητοί δεν θα είμαστε, ωστόσο έξι χρόνια που περάσαμε μαζί, περάσαμε φανταστικά, του έχω μεγάλη αγάπη και γνωρίζω ότι και για αυτόν είμαι κάτι σημαντικό στη ζωή του», δήλωνε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

 

READ MORE

LATEST NEWS