LIFESTYLE

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύτηκε στην Πύλο - Το απόγευμα η γαμήλια δεξίωση

Lifenews

Παντρεύτηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη μητέρα των τριών παιδιών του Μαράια, παρουσία υψηλών προσκεκλημένων, ενώ το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η δεξίωση.

Το ζευγάρι, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ έκανε διπλή τελετή σε παραλία του Costa Navarino, καθώς ο μπασκετμπολίστας είναι ορθόδοξος και η σύζυγός του καθολική.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους βρίσκονται ο Λεμπρόν Τζέιμς, που από χθες ήρθε στην Ελλάδα, η Σερένα Ουίλιαμς, οι ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς, καθώς και αρκετοί πρώην – νυν συμπαίκτες του ίδιου όπως ο Γουέσλι Μάθιους και Τζρου Χόλιντεϊ. Κουμπάρος είναι ο Κρις Μίντλετον.

Στην Πύλο βρίσκεται επίσης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα, ο Βασίλης Σπανούλης με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους και ο Ολυμπιονίκης, Εμανουήλ Καραλής. Συνολικά, στη λίστα των προσκεκλημένων βρίσκονται περίπου 200 άτομα.

Χθες, Σάββατο, το ζευγάρι έδωσε ένα ακόμη πάρτι για τους καλεσμένους του. Πρόκειται για το «Nigerian Party» με παραδοσιακές ενδυμασίες και θέμα τον τόπο καταγωγής του αθλητή.

Πηγή: protothema.gr

READ MORE

LATEST NEWS