LIFESTYLE

Νέες αντιδράσεις για τον Κύπριο Νίκο Πελετιέ: «Αυτό με τις 3 γυναίκες είναι δύσκολο, το δοκίμασα με 2»

LifenewsTeam

Στο χθεσινό επεισόδιο του «Power of Love», ο Νίκος Πελετιέ μοιράστηκε για άλλη μια φορά τις απόψεις και εμπειρίες του από την προσωπική του ζωή.

Όταν οι παίκτες και οι παίκτριες συζητούσαν για το πόσο χρόνο πρέπει να αφιερώνει ο άνδρας ή η γυναίκα στον/στη σύντροφό του είπε: «4 ώρες είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις τόσα πράγματα σε 4 ώρες»

«Εγώ μπορεί να θέλω να είμαστε όλη μέρα μαζί», σχολίασε η Σωτηρία. «Όλη μέρα μαζί, εάν το κάνεις αυτό υπογράφεις την καταδίκη αυτής της σχέσης ή αυτού του γάμου. 8 ώρες δουλειά, 8 ώρες ύπνο, 4 ώρες για σένα και 4 ώρες για οικογένεια και γυναίκα. Αυτό θα λειτουργήσει άψογα στην κοινωνία μας. Τα διαζύγια θα εξαφανιστούν», τόνισε στη συνέχεια ο Πελετιέ.

«Νίκο, να ρωτήσω κάτι, εσύ που θες τρεις γυναίκες, το 2ωρο θα διαιρεθεί δια τρία;», τον ρώτησε η Νίκη, προκαλώντας γέλια από τους υπόλοιπους παίκτες. «Παράξενο που είπε κάτι έξυπνο η Νίκη. Εάν μπορέσω να έχω 3 γυναίκες, πίστεψέ με ότι όχι μόνο θα είμαι υπερπετυχημένος σε όλους τομείς… Αν τα καταφέρω συναισθηματικά, οικονομικά, σωματικά να ικανοποιώ τρεις γυναίκες, θα μου στέλνεις μήνυμα για να ακούσεις 3 δευτερόλεπτα τη φωνούλα μου. Αυτό το φαινόμενο με τις 3 γυναίκες, είναι πολύ δύσκολο για το πετύχει ένας άντρας. Το δοκίμασα με δύο κι ήταν λίγο δύσκολο. Αν ήθελα να είμαι με τρεις, θα έπαιρνα τρεις και τη Νίκη να βοηθάει στο καθάρισμα. Είναι καλή σε αυτά, είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ καλή σε αυτά».

READ MORE

LATEST NEWS