LIFESTYLE

Αύριο παντρεύεται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν - Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου τους

Lifenews

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν έπειτα από δύο χρόνια σχέσης αναμένεται να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου σε ένα ρομαντικό εκκλησάκι έξω από τα Χανιά, όπου βρίσκονται εδώ και αρκετές ημέρες κάνοντας διακοπές.

Το απόγευμα της Παρασκευής 30/8 η δημοσιογράφος μαζί με τον ντράμερ του συγκροτήματος Barb Wire Dolls και διευθυντή καταστήματος των ρούχων Dante στου Ψυρρή διασκέδασαν στην παραλία με τους φίλους τους λίγες ώρες πριν πραγματοποιηθεί ο γάμος τους.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα social media, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ποζάρει στο πλευρό της Γωγώς Φαρμάκη με νυφικό πέπλο και λευκό μαγιό.

Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου τους!

Το ένθετο Secret και η Σάσα Σταμάτη παρουσιάζει για πρώτη φορά το πολύ πρωτότυπο προσκλητήριο του γάμου τους, το οποίο είναι πολύ ιδιαίτερο και μοντέρνο καθώς περιλαμβάνει φωτογραφίες του ζευγαριού από τα πιο εντυπωσιακά ταξίδια τους!

 

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Ιωάννη τον Ερημίτη, στη Μαραθοκεφάλα στα Χανιά στις 6 το απόγευμα, ενώ μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει ξέφρενο πάρτι στο στα Φαλάσαρνα.

Πηγή: okmag.gr

READ MORE

LATEST NEWS