LIFESTYLE

Χριστιάνα Aριστοτέλους: Συγκλονισμένη με τα όσα είδε σε ορφανοτροφείο στην Κένυα - Δείτε βίντεο

LifenewsTeam

«Ήθελα αρκετό χρόνο να διαχειριστώ όλα όσα έχω δει και έχω ζήσει τις τελευταίες ημέρες»

Στην Κένυα βρίσκεται αυτές τις μέρες η Χριστιάνα Αριστοτέλους μετά από πρόσκληση του «Sophia For Children» και της Μαρίνας Σιακόλα. Η παρουσιάστρια βρέθηκε πρώτη φορά σε ορφανοτροφείο της χώρας και είδε από κοντά τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων και συγκλονίστηκε. 

Χθες βράδυ δημοσίευσε ένα βίντεο και έγραψε: "Την τελευταία εβδομάδα βρίσκομαι στην Κένυα με αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο που ονομάζεται Μαρίνα Σιακόλα με το Σοφία για τα παιδιά και μια όμορφη ομάδα.. Ήθελα αρκετό χρόνο να διαχειριστώ όλα όσα έχω δει και έχω ζήσει τις τελευταίες ημέρες..
Θέλω να μοιραστώ αρκετά πράγματα από αυτό το ταξίδι μαζί σας θέλω να το ζήσουμε παρέα.. Χρειάζομαι ακόμα λίγο χρόνο και θα σας δείξω αρκετά, αν και τίποτά από αυτά που θα πω και θα σας δείξω δεν μπορούν να μεταφέρουν την πραγματικότατα απόλυτα..
Εδώ είναι μία στιγμή από την πρώτη μας επίσκεψη σε ένα ορφανοτροφείο με βρέφη σε μία περιοχή υψηλής επικινδυνότητας σε μία παραγκούπολη. Εκεί όπου οι άνθρωποι ζουν χωρίς νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα χωρίς τα βασικά..τίποτα δεν μπορούσε να με προετοιμάσει γι αυτο."

 

READ MORE

LATEST NEWS