LIFESTYLE

Σε αυτή τη χώρα πραγματοποιούνται τα τελευταία γυρίσματα του «Maestro» - Φωτογραφία

Lifenews

Λίγες εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του "Maestro" στους Παξούς, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου ταξίδεψαν μαζί στο εξωτερικό για να ολοκληρώσουν τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς του Mega.

Οι δύο ηθοποιοί μαζί με το συνεργείο της σειράς βρέθηκαν στην Ουγγαρία και συγκεκριμένα στη Βουδαπέστη, με την Κλέλια Ανδριολάτου να κάνει την αποκάλυψη μέσω Instagram. Το μεσημέρι της Τετάρτης (28/8), η πρωταγωνίστρια της σειράς δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, στην οποία του έδινε ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο και αφού αποκάλυψε την τοποθεσία που βρίσκονται σημείωσε "Shooting MAESTRO IN BLUE". Τη συγκεκριμένη εικόνα αναδημοσίευσε και ο δημιουργός της σειράς.

 

Λίγες ώρες αργότερα, η γνωστή ηθοποιός έκανε ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο εκτός από διάφορα τοπία από την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, κοινοποίησε και μερικές εικόνες μαζί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και το συνεργείο του "Maestro". "Filming in breathtaking Budapest 🇭🇺 @maestroinblue.tvseries Ps: yes, I miss you already" σημείωσε η Κλέλια Ανδριολάτου.

Πηγή: yupiii.gr

READ MORE

LATEST NEWS