LIFESTYLE

Τριανταφυλλίδου – Κουρής: Μαζί στην Κέρκυρα! Η πρώτη κοινή φωτογραφία τους στα social

Lifenews

Ερωτικό καλοκαίρι για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και τον Κίμωνα Κουρή.

Το ζευγάρι, που μετά τη γνωριμία του στη σχόλη ξανασυναντήθηκε στα γυρίσματα της σειράς Παγιδευμένοι, περνά τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του στην Κέρκυρα παρέα με φίλους.

triantafyllidou-kouris.jpg

Και μπορεί όλο αυτό το διάστημα από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση τους να έχουμε δει κοινές τους φωτογραφίες στα social media όμως δεν είχε μοιραστεί κοινό στιγμιότυπο κανείς από τους δυο.

Την έκπληξη έκανε η ηθοποιός, η ηθοποιός ανέβασε στιγμές τους από το νησί με τους δυο τους να ποζάρουν παρέα με φίλους και απόλυτα ευτυχισμένη.

Δες τα στιγμιότυπα που ανέβασε η Ιωάννα Τρανταφυλλίδου.

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος κανόνας για το αν είναι καλό ή κακό να είσαι στον ίδιο χώρο με τον σύντροφό σου, έχει να κάνει με τους χαρακτήρες των συντρόφων. Στην περίπτωση μου είναι χαρά και δώρο να συνεργάζομαι με τον Κίμωνα (Κουρή). Το χάρηκα πολύ, μακάρι να ξανασυνεργαστούμε, χωρίς να αποτελεί αυτοσκοπό. Η γνωριμία μας με τον Κίμωνα μετράει πολλά χρόνια, ήμασταν συμφοιτητές. Στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, ήταν η πρώτη μου γνωριμία και χειραψία στη σχολή. Είχαμε παραμείνει φίλοι από τότε, μέχρι να ξαναβρεθούμε σε κάποιες δουλειές. Δεν μου αρέσει να μαλώνω, πρέπει να ξεπεράσω τα όρια της υπομονής και της αντοχής μου προκειμένου να τσακωθώ. Πάνω στα νεύρα μπορεί να πεις πράγματα που δεν τα εννοείς. Από μικρή πάντα σκεφτόμουν πώς ακούγονται αυτά που λέω, έπαιρνα απόσταση από τα πράγματα», έχει πει για τη σχέση τους

ΠΗΓΗ: Gossip-tv.gr

READ MORE

LATEST NEWS