LIFESTYLE

Πέτρος Ίμβριος: Η ηλικία, η καταγωγή, ο γάμος με τη Ναταλία Γερμανού και η κουμπαριά με τη Βίσση

Lifenews

Ο Πέτρος Ίμβριος γεννήθηκε σαν σήμερα το 1965 στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας

Ο Πέτρος Ίμβριος είναι γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα φώτα της δημοσιότητας, τόσο με την καριέρα του, όσο και με την προσωπική του ζωή, ιδιαίτερα με τον γάμο του με τη Ναταλία Γερμανού.

Ο Πέτρος Ίμβριος γεννήθηκε σαν σήμερα το 1965 στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, με καταγωγή από τη Σαμοθράκη. Οι γονείς του ονομάζονται Παναγιώτης Ίμβριος και Χρυσή Ίμβριου. Έχει μια αδελφή, τη Μυρσίνη.

201409201215520.3303_PETROS_IMVRIOS_19092014.jpg

 

Ξεκίνησε μουσικές σπουδές στα 12 του χρόνια, μαθαίνοντας ακορντεόν. Στα 15 του ίδρυσε το πρώτο του συγκρότημα με το όνομα «Γαλήνη» στο οποίο έπαιζε keyboards και τραγουδούσε. Στα 18 του, τελειώνοντας το Ελληνικό Λύκειο Στουτγκάρδης, έδωσε εξετάσεις και πέρασε στο πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη στο Οικονομικό τμήμα της νομικής. Παράλληλα, ξεκίνησε να φοιτά στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης παρακολουθώντας μαθήματα κλασσικής και τζαζ αρμονίας τραγουδιού, αντίστιξης και φούγκας.

Ερασιτεχνικά στην αρχή και αργότερα επαγγελματικά ασχολήθηκε με τη μουσική και το τραγούδι. Ξεκίνησε να εμφανίζεται στη συμπρωτεύουσα για αρκετά χρόνια σε πολλά μαγαζιά στην αρχή σαν μουσικός και μαέστρος και μετέπειτα σαν τραγουδιστής. Το 1996 υπέγραψε με τη δισκογραφική εταιρία BMG και κυκλοφόρησε την πρώτο του CD με τίτλο Ανατολικά φυσάει. Την ίδια χρονιά μετακόμισε στην Αθήνα.

202011050932100.4461_PETROS_IMVRIOS_2112020.jpg

Έχει συνεργαστεί με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως Γλυκερία, Βασίλης Καρράς, Πασχάλης Τερζής, Λευτέρης Πανταζής, Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας.

«Όταν έγινε η διάγνωση είπα πως δεν θα ζω σαν ζωντανός νεκρός»

Ο Πέτρος Ίμβριος έχει μιλήσει πολλές φορές για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

"Στα 40-41 διαγνώστηκα με κολπική μαρμαρυγή. Τότε ο διευθυντής της καρδιολογικής μονάδας που είχα πάει μου είπε ότι τώρα πρέπει να σταματήσω το αλκοόλ, τη γυμναστική, να μην σηκώνω βάρη και να μην στεναχωριέμαι. Το να μην πιώ αλκοόλ δεν με ενδιαφέρει, γιατί δεν πίνω κιόλας, αλλά το να σταματήσω τη γυμναστική που είναι μέρος της ψυχοθεραπείας μου, είπα δεν γίνεται να μην γυμνάζομαι. Το 2020-21 έγινε πολύ πιο έντονο το πρόβλημα αυτό, έκανα τον καυτηριασμό που προβλέπεται σε αυτή την περίπτωση και τώρα δόξα τω Θεώ είμαι καλά.

0104_PETROS_IMVRIOS_1622023.jpg

 

Θυμάμαι πως είχα σχολάσει ένα πρωί από το Εμπατή και ένιωθα δυσφορία και την καρδιά μου να χτυπάει ακανόνιστα, χωρίς ρυθμό. Το άφησα γιατί δεν ήξερα τι είναι... Πήρα τηλέφωνο έναν φίλο μου Ωρυλά στη Γλυφάδα στις 5 το απόγευμα και εκείνος με έστειλε κακήν κακώς στο Ιατρικό Φαλήρου και διαγνώστηκα με κολπική μαρμαρυγή και με έβαλαν μέσα".

Ο γάμος με τη Ναταλία Γερμανού

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει κάνει τρεις γάμους και έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

Ο πρώτος του γάμος ήταν με τη Ναταλία Γερμανού και διήρκησε πέντε χρόνια. Κουμπάρα τους ήταν η Άννα Βίσση.

"Τη βλέπω τη Ναταλία στην εκπομπή. Μου αρέσει ό,τι και να πει. Ένα πράγμα που δεν έχω πει είναι ότι τη γνώρισα πολύ νωρίς στη ζωή μου, ήμασταν 28-30 ετών, και της χρωστάω ότι έχω μάθει καλύτερα ελληνικά. Χειρίζεται τον λόγο καταπληκτικά κατά την άποψή μου", είχε αποκαλύψει ο Πέτρος Ίμβριος για την πρώην σύζυγό του, ενώ εκείνη με τη σειρά της είχε δηλώσει:

201410091229140.8607_GERMANOY_IMVRIOS_08102014.jpg

"Γεννήθηκε με κάθε κύτταρό του να φωνάζει πως θέλει να γίνει πατέρας. Ήταν γεννημένος με τη στόφα του πατέρα και εγώ αυτό δεν μπορούσα να του το στερήσω".

Το Δεκέμβριο του 2007 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τη δεύτερη σύζυγο του, Έλενα Ζαφειροπούλου. Απέκτησαν δύο κόρες, τη Χρυσάνα και τη Ράνια. Τον Ιούνιο του 2011 παντρεύτηκαν και με θρησκευτικό γάμο, έχοντας για κουμπάρο τον ηθοποιό Τόνυ Δημητρίου, αλλά τελικά χώρισαν το 2014.

Στις 6 Δεκεμβρίου 2020 παντρεύτηκε τη τρίτη του σύζυγο, Συράν Λελούδα, με την οποία απέκτησε έναν γιο, τον Παναγιώτη.

ΠΗΓΗ: Gossip-tv.gr

READ MORE

LATEST NEWS