LIFESTYLE

Παραμένει στο νοσοκομείο η Έλλη Κοκκίνου - Η κατάσταση της υγείας της

Lifenews

Ακύρωσε και άλλη συναυλία

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια, Έλλη Κοκκίνου βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο.

Ακύρωσε και δεύτερη συναυλία και πιο συγκεκριμένα η τραγουδίστρια επέστρεψε στα social media για να ανακοινώσει ότι δεν θα εμφανιστεί στο προγραμματισμένο live στη Ρόδο, έπειτα από εντολή του γιατρού που την παρακολουθεί.

«Αγαπημένοι μου δυστυχώς θα πρέπει να ακυρώσω και την εμφάνισή μου στη Ρόδο το Σάββατο 24/8. Ήθελα τόσο πολύ να βρεθούμε αλλά οι εντολές του γιατρού δεν μου το επιτρέπουν. Ο αγαπημένος μου Λευτέρης Πανταζής θα είναι εκεί για να σας διασκεδάσει, όπως μοναδικά γνωρίζει! Ευχαριστώ για την κατανόηση! Ελπίζω να τα πούμε σύντομα!» έγραψε η Έλλη Κοκκίνου σε Instagram story, το βράδυ της Πέμπτης 22 Αυγούστου.

ellikokkinourodos

  Έλλη Κοκκίνου ανάρτησε μια φωτογραφία της μέσα από το νοσοκομείο, εξηγώντας πως έχει κολλήσει έναν ιό.

κοκκινου

«Τελικά αυτό που με ταλαιπωρεί μέρες τώρα δεν ήταν μια φαρυγγίτιδα αλλά κάποιος ιός. Γι’ αυτό το λόγο με μεγάλη μου λύπη θα πρέπει να αναβάλλω τη προγραμματισμένη μου εμφάνιση στην Αρεόπολη Λακωνίας στις 23/8. Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση αλλά κάποια πράγματα δεν είναι στο χέρι μας να τα ξεπεράσουμε. Θα τα πούμε όμως σε μια νέα ημερομηνία που θα ανακοινώσουμε σύντομα. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Να είστε καλά», έγραψε. 

«Η κυρία Κοκκίνου είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ταλαιπωρείται από μία ιογενή λοίμωξη του αναπνευστικού εδώ και μία εβδομάδα. Της έχει επηρεάσει λίγο το βρογχικό άσθμα, παίρνει αντιβιοτική αγωγή και σε λίγες ημέρες θα επιστρέψει στο σπίτι της», ανέφερε  χαρακτηριστικά ο γιατρός, κύριος Βασίλης Ιορδανόγλου.

 

 

READ MORE

LATEST NEWS