LIFESTYLE

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Πού και πότε θα γίνει η βάπτιση της κόρης τους

Lifenews

Η απάντησή τους στα αρνητικά σχόλια

Με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνουν καθημερινά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, θέλησαν να τοποθετηθούν μέσα από την εκπομπή, Summer’s Cool.

Η Ιλάειρα Ζήση είπε: «Απαντάω σε όλα τα μηνύματα. Όπως απαντάω στα θετικά, έτσι απαντάω και στα αρνητικά. Μπορεί να μου πάρει 3 ώρες τη μέρα για να απαντήσω. Μας είπε η κυρία ότι ό,τι κάνουμε το κάνουμε για τα likes, ότι εκθέτουμε το παιδί μας για τα likes. Δέχομαι σχόλια από γυναίκες. Χωρίς να μας παρακολουθούν, μπαίνουν στο προφίλ, σχολιάζουν αρνητικά και βγαίνουν. Είναι γυναίκες μεγάλης ηλικίας. Έχουν στο προφίλ τους γατάκια και σκυλάκια, δεν έχουν παιδιά.

Με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου συνέχισε: «Είναι και πολλά fake profiles. Αυτό που με ενοχλεί εμένα πιο πολύ είναι η κακεντρέχεια. Θες να στείλεις να πεις κάτι. Πες το θετικό πρώτα και μετά αν θες να συμβουλέψεις κάτι, υπάρχουν τρόποι και τρόποι. Όταν μπαίνεις και η έννοια σου είναι να κράξεις, σου αξίζει μια απάντηση. Πρέπει να βάζουμε και τα όριά μας! Έχουν άποψη για όλα, δεν έχουν τι να κάνουν στη ζωή τους. Ακόμη και το πώς θα κρατήσεις το μπιμπερό. Μπορεί να σε κατηγορήσουν ότι θα πνίξεις το παιδί».

Μεταξύ άλλων αποκάλυψαν και το πότε θα γίνει η βάπτιση της Ιωάννας – Μελωδίας, με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να λέει ότι θα γίνει την επόμενη χρονιά στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας.
 
Δείτε το βίντεο:
 
 
 

 

READ MORE

LATEST NEWS