LIFESTYLE

Βαρύ πένθος για Ευθύμιο Δίπλαρο και Αργυρώ: «Η καρδιά μας ράγισε φίλε...έγινε χίλια κομμάτια» - Φωτογραφία

Lifenews

Απώλεια ενός ξεχωριστού ανθρώπου για την οικογένεια τους,

Άσχημα μαντάτα τα οποία βύθισαν στο πένθος τον Βουλευτή του ΔΗΣΥ Ευθύμιο Δίπλαρο και την σύζυγο του Αργυρώ Ροτσίδου.

Μια απώλεια ενός ξεχωριστού ανθρώπου για την οικογένεια τους, καθώς έφυγε από τη ζωή το άτομο το οποίο ήταν στο πλευρό της οικογένειας κατά τη διάρκεια της μάχης της Αργυρώς με τον καρκίνο του στήθους στην Γερμανία.

Ο Ευθύμιος Δίπλαρος , δημοσίευσε μια ανάρτηση γεμάτη με ανάμεικτα συναισθήματα αποχαιρετώντας τον φίλο τους Ανδρέα 

H ανάρτηση του Βουλευτή:

«Αντρέα μας.. πολλά είναι εκείνα που περνούν απ’ το μυαλό μας τις ώρες αυτές.. που εσύ ταξιδεύεις στο Φως.. Σε γνωρίσαμε με την Αργυρώ στην πιο δύσκολη μας στιγμή εκεί στη Γερμανία. Ένα χαμογελαστό παιδί που περίμενε επτά ολόκληρα χρόνια την μεταμόσχευση καρδιάς εκεί στο Ανόβερο έχοντας πάντοτε υπομονή και πίστη..

Δεν πρόκειται να ξεχάσω τη γνωριμία μας και τις βόλτες μας μέσα στο κρύο αλλά και το πόσο πολύ αγαπούσες την Αργυρώ μου. Όλα για να νοιώσει καλύτερα η Αργυρώ μου.. έλεγες διαρκώς.. κι έλαμπε το πρόσωπο σου.

Δεν πρόκειται να ξεχάσουμε πόσο πολύ μας στάθηκες σαν αδελφός και πόσο πολύ μας βοήθησες σε ότι χρειαζόμασταν. Ήσουν πάντοτε εκεί να μας δίνεις δύναμη, κουράγιο και να μας κάνεις να ξεχαστούμε έστω και για λίγο. Πάντα μας έλεγες να έχουμε υπομονή και πως όλα θα τελειώσουν. Ναι Αντρέα μου.., φύγαμε εμείς..ήρθαμε στην Κύπρο αλλά εσύ εκεί..άλλα τρία χρόνια περιμένοντας να μάθεις στο ακουστικό ότι βρέθηκε το μόσχευμα καρδιάς και να μπεις στο νοσοκομείο για την επέμβαση.

Δυστυχώς η χαρά μας κι όλων των δικών σου ανθρώπων που στο άκουσμα της είδησης νιώσαμε ανακούφιση.. μετατράπηκε σε θλίψη, δάκρυα και πένθος φίλε μου καλέ.. Οι επιπλοκές στην επέμβαση καρδιάς ήταν πολλές Αντρέα μου και δυστυχώς μας έφυγες νωρίς.. πολύ νωρίς. Πάλεψες γενναία έχοντας πάντα δίπλα σου τους γονείς και τα αδέλφια σου αλλά δυστυχώς..

Το παιδί που έδινε και την ψυχή του για τους συμπατριώτες του εκεί στη Γερμανία έφυγε για το μεγάλο ταξίδι..έφυγε κατευθείαν για τον Παράδεισο. Η καρδιά μας ράγισε φίλε..έγινε χίλια κομμάτια.. αλλά ένα να ξέρεις. Πάντα θα σε θυμόμαστε και θα ευγνωμονούμε το Θεό που σ’έστειλε στο δρόμο μας σαν Φύλακα Άγγελο και τώρα σαν πρεσβευτής στον Ουρανό..για όλους εμάς.

Καλό ταξίδι στο Φως..
Αιώνια η μνήμη σου αγαπημένε μας φίλε Αντρέα»

READ MORE

LATEST NEWS