LIFESTYLE

Famagusta: Έτσι τελειώνει η σειρά - Τι μας επιφυλάσσει για το τέλος

Lifenews

Όλες οι λεπτομέρειες

Η Famagusta, η μεγάλη επιτυχία με αφορμή τα 50 χρόνια από την εισβολή Toυρκική εισβολή, θα επιστρέψει τον Οκτώβριο για τα τελευταία επεισόδιά της.

Οι δύο πρώτοι κύκλοι 8 επεισοδίων προβλήθηκαν μέσα στη χρονιά με μεγάλη επιτυχία στους πίνακες τηλεθέασης και οδεύουμε για τον τρίτο και τελευταίο.

Μάλιστα όπως μαθαίνουμε τα τελευταία γυρίσματα θα γίνουν τον Σεπτέμβριο ώστε όλα να είναι έτοιμα.

Η ιστορία και στον τρίτο κύκλο θα κινηθεί και πάλι σε δύο άξονες, τον ιστορικό και τον σύγχρονο, όπως ήδη σας έχουμε γράψει.

Η δραματική σειρά σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία του Αντρέα Γεωργίου θα συνεχίσει στα οκτώ επεισόδια που απομένουν μέχρι το φινάλε, να μεταφέρει μαρτυρίες και ιστορίες ανθρώπων που βίωσαν τον πόνο της προσφυγιάς, αλλά και την απώλεια εκείνα τα ταραγμένα χρόνια του πολέμου.

Παράλληλα, σε αυτόν τον γ’ κύκλο θα παρακολουθήσουμε και πάλι δραματοποιημένη την ζωή του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, τον οποίο ενσαρκώνει μοναδικά ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Η σειρά θα αποτυπώσει την επιστροφή του Εθνάρχη της Κύπρου στο νησί μετά την εισβολή, αλλά και τα σημαντικότερα γεγονότα που σημάδεψαν έκτοτε την πολιτική του πορεία μέχρι τον θάνατό του.

Η Famagusta σύμφωνα με το znews.gr θα ολοκληρωθεί με ένα εμβληματικό επεισόδιο που θα ενώνει το χθες με το σήμερα με φόντο μια ξεχωριστή ημέρα στη Λευκωσία λίγα χρόνια μετά την εισβολή, που γράφτηκε στην ιστορία του νησιού και του απανταχού ελληνισμού.

 
 
 

READ MORE

LATEST NEWS