LIFESTYLE

Νίκος Βέρτης: Τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει στον Βασίλη Καρρά - Δείτε βίντεο

Lifenews

Η συγκινητική αφιέρωση

Μία συγκινητική αναφορά στον Βασίλη Καρρά, που έφυγε από τη ζωή λίγο πριν την εκπνοή του 2023, έκανε ο Νίκος Βέρτης από σκηνής, στη διάρκεια συναυλίας του στην Καβάλα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε το Σάββατο, 17/08, στην Καβάλα, τόπο καταγωγής του ίδιου, αλλά και του Βασίλη Καρρά, όπου παραχώρησε μία μεγάλη συναυλία στην παραλία Οφρυνίου.

Στη διάρκειά της, ο ίδιος αναφέρθηκε από σκηνής στον Βασίλη Καρρά, αφιερώνοντας του το τραγούδι «Θύμωσε απόψε η καρδιά», και αποκαλύπτοντας στους fans του που είχαν συγκεντρωθεί για να τον παρακολουθήσουν live, την υπόσχεση που είχε δώσει στον αείμνηστο λαϊκό τραγουδιστή, λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Νίκος Βέρτης: Η αναφορά στον Βασίλη Καρρά από σκηνής

«Θέλω όμως να αφιερώσω αυτό το τραγούδι εξαιρετικά σε έναν φίλο, έναν μεγάλο καλλιτέχνη με τεράστια καρδιά, από εδώ, από τον τόπο μας, που δυστυχώς πριν από λίγους μήνες “έφυγε”, όμως δεν τον ξεχνάμε», ακούγεται να λέει ο Νίκος Βέρτης, σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Summer’s Cool», με το κοινό να καταλαβαίνει ότι αναφερόταν στον Βασίλη Καρρά, και να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

«Σας ενημερώνω πως αυτός είναι ο λόγος που κάνω σήμερα εδώ αυτή τη συναυλία. Ο Βασίλης με έπεισε, πριν “φύγει” μου είπε “πιτσιρίκο, μην ξεχάσεις, μία συναυλία στον τόπο μας, στα χωριά μας, στην πατρίδα μας”. Και φυσικά είχε δίκιο και το αποδείξατε εσείς, με την ενέργειά σας», πρόσθεσε ο ίδιος, συγκινώντας τους πάντες.

 

READ MORE

LATEST NEWS