LIFESTYLE

Νίκος Βέρτης: Γεννήθηκε σαν σήμερα - Αυτό είναι το πραγματικό του όνομα και η ηλικία του

Lifenews

Σαν σήμερα, 21 Αυγούστου γεννήθηκε ο Νίκος Βέρτης

Ο τραγουδιστής είναι 48 ετών, αφού γεννήθηκε το 1976 στο Χόρινχεμ της Νότιας Ολλανδίας

Το πραγματικό του όνομα είναι Νίκος Αρβανιτίδης και κατάγεται από το Γαληψό Καβάλας

Παίζει μπουζούκι από 7 χρονών. Η πρώτη του επαφή με το τραγούδι έγινε σε ηλικία μόλις 15 ετών.Ξεκίνησε να τραγουδά σε μικρά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας

Τον Φεβρουάριο του 2003 κυκλοφόρησε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Πολύ απότομα βραδιάζει»

Τραγούδια όπως το «Αστέρι μου», το «Πολύ απότομα βραδιάζει», το «Αν φύγεις» αλλά και το «Σαν τρελός σε αγαπάω» έγιναν τεράστιες μουσικές επιτυχίες

Τον χειμώνα 2003 – 2004 πάει στην Αθήνα όπου συνεργάζεται με την Πέγκυ Ζήνα στο «Απόλλων» με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Το καλοκαίρι του 2005 κυκλοφορεί το πλατινένιο single «ΠΕΣ ΤΟ ΜΟΥ ΞΑΝΑ» και γίνεται το τραγούδι της χρονιάς

Το Δεκέμβριο του 2005 κυκλοφορεί το πλατινένιο album Πως περνώ τα βράδια μόνος, σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους του Ηλία Φιλίππου και τα τραγούδια αυτού του άλμπουμ ακούγονται έως και σήμερα.

Το 2006 καθιερώνεται ως ένα από τα πρώτα ονόματα κάνοντας ένα ρεκόρ: Δέκα μήνες σεζόν στο μαγαζί που εμφανίζεται με επιτυχία.

Τον Μάιο του 2007 κυκλοφορεί το album «Μόνο για σένα» και γίνεται διπλά πλατινένιο. Τον Μάρτιο παρέλαβε το ετήσιο βραβείο «Χρυσή πορεία» για τη μέχρι τώρα προσφορά του στο ελληνικό τραγούδι

Το «Αν είσαι ένα αστέρι» ξεπερνάει το φράγμα των 10.000.000 προβολών στο youtube και γνωρίζει τεράστια επιτυχία.

Το 2015 ο Βέρτης αποχώρησε μετά από πολλά χρόνια από την Cobalt Music υπέγραψε συμβόλαιο με την Heaven Music

Έχει σπάσει κάθε ρεκόρ, διότι με το πασίγνωστο τραγούδι του “θέλω να με νιώσεις” έχει περάσει πλέον τις 152 εκατομμύρια προβολές.

Όσο για την προσωπική του ζωή, πολλά ακούγονται και γράφονται αλλά ουδείς γνωρίζει ποια είναι η σύντροφός του.

Μάλιστα, πρόσφατα μία δήλώσή του είχε προκαλέσει αντιδράσεις και είχε ξεκαθαρίσει: «Δεν είπα ότι θέλω δούλα στο σπίτι. Το ότι θα σε φροντίσει ο άνθρωπός σου δεν είναι ότι είναι δούλα. Το να μου δείξει ότι θα μου φέρει το πουκάμισο μου σιδερωμένο από τα χέρια της, εμένα με γοητεύει. Αυτό γοητεύει εμένα. Δεν έχει να κάνει ότι θεωρώ πως είναι κατώτερη από μένα.».

Και υπογράμμισε: «Ίσα ίσα, η μάνα μου το κάνει αυτό. Η μάνα μου είναι πάνω από όλα στη ζωή μου, δεν είναι δούλα μου. Και εγώ χαλί να με πατήσει, ό,τι μου ζητήσει. Αυτό που την ικανοποιεί θα της το κάνω. Είναι προσβλητικό αυτό; Αν με ενοχλεί και δεν θέλω να το κάνω, θα της το πω και θα πρέπει να το δεχτεί. Όπως και αυτή. Βρίσκεις σε ποια πράγματα ταιριάζεις. Δόξα τω Θεώ οι σχέσεις που είχα στη ζωή μου ήταν εντάξει».

Με πληροφορίες από gossip-tv.gr

READ MORE

LATEST NEWS