LIFESTYLE

Γνωστό ζευγάρι χώρισε μετά από επτά χρόνια σχέσης

Lifenews

Ήταν μαζί από το 2017

Άλλος ένας χωρισμός έσκασε μέσα στο καλοκαίρι. Μετά από επτά χρόνια σχέσης και αφού είχαν αρραβωνιαστεί αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο λόγος για τον frontman των Coldplay, Κρις Μάρτιν και την ηθοποιό Ντακότα Τζόνσον που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2017 και τον Μάϊο είχε χωρίσει, όμως γρήγορα ήταν ξανά μαζί. Τελικά, σύμφωνα με την Daily Mail «δέχτηκαν ότι η σχέση τους τελείωσε και είναι προτιμότερο να προχωρήσουν τη ζωή τους».

Η 34χρονη Ντακότα απαθανατίστηκε μετά τον χωρισμό της χωρίς το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων καθώς έβγαζε βόλτα τον σκύλο της στο Μαλιμπού. Μάλιστα σύμφωνα με τα ξένα μέσα «προσπάθησαν απελπισμένα τους τελευταίους μήνες να κάνει τη σχέση του να δουλέψει. Θα αγαπάνε πάντα ο ένας τον άλλον αλλά κατέληξαν ότι μακροπρόθεσμα αυτή η σχέση δεν μπορεί να επιβιώσει.

Είναι και οι δύο πολυάσχολοι. Ο Κρις ήταν στην Ευρώπη με τους Coldplay και έχουν διαφορετικές προσωπικές προτεραιότητες, πάθη και επαγγελματικές υποχρεώσεις που τους κρατάνε χωριστά».

READ MORE

LATEST NEWS