LIFESTYLE

Δημήτρης Κόκοτας: Δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του - Παλεύει ακόμη στην εντατική

Lifenews

Aπό τις 28 Μαρτίου

Στις 28 Μαρτίου ο Δημήτρης Κόκοτας υπέστη έμφραγμα όσο βρισκόταν στην πρόβα του J2US με την κατάσταση της υγείας να κρίνεται κρίσιμη από την αρχή.

Σύμφωνα με την παραγωγή του talent show, ο τραγουδιστής αισθάνθηκε τάσεις λιποθυμίας, ιδρώτα και ταχυκαρδία. Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί έμφραγμα και οδηγήθηκε άμεσα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο 55χρονος τραγουδιστής, τέσσερις μήνες μετά, συνεχίζει να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Η σύζυγος, η κόρη του, η αδελφή του και όλα τα αγαπημένα του δεν έχουν εγκαταλείψει τις ελπίδες και τις προσευχές τους ο Δημήτρης να βγει νικητής.

Η Ματίνα Παγώνη σε πρόσφατες δηλώσεις της στην εκπομπή Summer’s Cool αναφέρθηκε στο πώς είναι σήμερα η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή. «Η κατάσταση είναι η ίδια, δεν έχει αλλάξει κάτι. Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει στη ΜΑΦ, οι γιατροί κάνουν τις προσπάθειές τους και ο ίδιος κάνει τις προσπάθειές του. Δεν έχουμε καμία αλλαγή όσον αφορά στον απεικονιστικό και τον εργαστηριακό έλεγχο. Ο χρόνος θα δείξει. Δεν μπορούμε προς το παρόν να πούμε κάτι παραπάνω. Ο Δημήτρης Κόκοτας αντιδρά μόνο στα επώδυνα ερεθίσματα, δεν έχουμε καμία άλλη εξέλιξη. Δίνουμε χρόνο πολύ στον οργανισμό του, για να ξεκινήσει κάποια στιγμή να αντιδρά περισσότερο. Είναι ένα θετικό στοιχείο η σταθερή κατάσταση, αλλά όσο περνάει ο καιρός πρέπει να ελπίζουμε ότι θα γίνει και κάτι περισσότερο. Θέλει πολύ χρόνο»

Η αδελφή του Έλλη Κόκοτα στις τελευταίες δηλώσεις της στην εκπομπή Super Κατερίνα είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θα παραμείνει για αρκετό καιρό στο νοσοκομείο» ενώ σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή Το Πρωινό η Έλλη Κόκοτα είχε πει: «Πάω τον βλέπω, του λέω αυτά που έχω να του πω. Περιμένουμε. Η γυναίκα του περιμένει και το παιδί του. Κι εγώ περιμένω να πάρει το χρόνο του. Η κατάστασή του είναι σταθερή, θέλουμε κάθε μέρα να γίνεται και καλύτερα, ώστε στο τέλος να πάει στο σπίτι του. Καθένας είναι διαφορετικός, όπως και ο κάθε οργανισμός ξεχωριστά. Περιμένουμε να γίνει καλά, για να πάει στο σπίτι του, στο παιδί και στη γυναίκα του. Δεν είμαι γιατρός, για να γνωρίζω λεπτομέρειες. Πηγαίνω στο νοσοκομείο, του λέω αυτά που θέλω να του και οι γιατροί καθγμερινά κάνουν και από κάτι, για να τον βοηθήσουν. Η σύζυγός του είναι δίπλα του και το παιδί του περιμένει να γυρίσει στην οικογένειά του. Μακάρι να γυρίσει στο σπίτι του, θα του πάρει λίγο χρόνο μέχρι τότε».

READ MORE

LATEST NEWS