LIFESTYLE

Καίτη Γαρμπή: Την αγανάκτησή της εξέφρασε για τη φωτιά στην Αττική - «Χάος ανίκατε μάχαν»

Lifenews

Δεν μπόρεσε να μείνει αμέτοχη παρακολουθώντας αυτή την πύρινη λαίλαπα που έχει προκαλέσει χάος η Καίτη Γαρμπή

Την αγανάκτησή της για την κατάσταση που επικρατεί στη βορειανατολική Αττική εξέφρασε μέσα από ανάρτησή της στο Twitter η Καίτη Γαρμπή.

Αν και το δικό της σπίτι στη Νέα Ερυθραία όπου ζει εδώ και παραπάνω από 20 χρόνια με τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά και τον γιο τους Δημήτρη Σχοινά, δεν κινδύνεψε, δεν μπόρεσε να μείνει αμέτοχη παρακολουθώντας αυτή την πύρινη λαίλαπα που έχει προκαλέσει χάος ακόμα και στον αστικό ιστό της Αττικής.

«1/7 μάθαμε πως μπαίνουμε “στο σκληρό πυρήνα της αντιπυρικής περιόδου”.

40 μέρες μετά η φωτιά στον Βαρνάβα στις 11/8 επεκτάθηκε σε ακτίνα 30-40 χιλιομέτρων & έφτασε στο Χαλάνδρι! Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά στην Αττική! Φταίνε οι κηλιδώσεις και τα επιθετικά πεύκα. Χάος ανίκατε μάχαν» έγραψε στο tweet της η Καίτη Γαρμπή εκφράζοντας τη θλίψη και τον αποτροπιασμό της για ό,τι συμβαίνει από χθες (11/8) σε πολλές περιοχές της Αττικής οι οποίες μοιάζουν ανήμπορες να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με τόσο έντονους ανέμους και λιγότερα -των περιστάσεων- μέσα, παρ' όλο που η Πυροσβεστική, τα σώματα ασφαλείας και οι εθελοντές δασοπυροσβέστες έχουν ριχτεί για τα καλά στη μάχη της πυρόσβεσης.

Δείτε παρακάτω το tweet της Καίτης Γαρμπή:

ΠΗΓΗ: Gossip-tv.gr 

READ MORE

LATEST NEWS