ΖΏΔΙΑ

Ζώδια και τοξικότητα: 4 ζώδια που έχουν χειριστική συμπεριφορά

Lifenews

Υπάρχουν μερικά ζώδια, που με κάποιον τρόπο παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν. Και, προφανώς, έχουν ταλέντο στο πώς να χειρίζονται τους άλλους. Ξέρουν πότε να πουν τι, πότε πρέπει να κάνουν κάτι και πότε να αναλάβουν δράση.

Συχνά, κρύβουν τη χειριστική συμπεριφορά τους κάτω από τα πλεονεκτήματα του χαρακτήρα τους, οπότε ακόμα και ο πιο πονηρός ίσως δεν θα καταλάβει ότι αυτά τα ζώδια τον χειραγωγούν. Ίσως, έχεις ήδη στο μυαλό σου μερικά ζώδια, ίσως κάποια από αυτά που θα δεις παρακάτω τα περίμενες, ίσως κάποια να σε εκπλήξουν.

Όπως και να ‘χει, αυτά τα 4 ζώδια τείνουν να έχουν χειριστική συμπεριφορά.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι γνωστό ότι είναι εξαιρετικά στοχαστικοί, έξυπνοι και πνευματώδεις. Είναι, όμως, και ένα από τα πιο πονηρά ζώδια λόγω της μείξης αυτών των τριών χαρακτηριστικών. Οι Δίδυμοι είναι χαμαιλέοντες, αλλάζουν τη συμπεριφορά τους για να πάρουν αυτό που θέλουν ή προσαρμόζονται στις καταστάσεις. Ως ζώδια του αέρα, είναι χειριστικά γιατί μπορούν να σε κάνουν να αμφιβάλλεις για τα πάντα.

Λέων

Ο Λέων είναι ένα από τα πιο ελκυστικά και γοητευτικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, αλλά μπορεί επίσης να είναι ένα από τα πιο χειριστικά. Κάθε Λέοντας έχει μια φυσική ικανότητα να αιχμαλωτίζει τους άλλους τόσο με τα λόγια όσο και με τις πράξεις του. Συχνά κάνει κατάχρηση αυτής της εξουσίας για προσωπικό όφελος, αλλά όχι πάντα με δόλο. Οι Λέοντες διακρίνονται για την έντονη αίσθηση υπερηφάνειας και φιλοδοξίας, που μπορεί να τους οδηγήσει να χειραγωγήσουν τους άλλους για να πετύχουν τους στόχους τους.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί διαπρέπουν στην ηγεσία, έχουν μια πειστική στάση και έχουν εξαιρετικό μάτι στη λεπτομέρεια. Ωστόσο, τείνουν επίσης να είναι μυστικοπαθείς, να αναζητούν λόγους για να μην εμπιστεύονται τους άλλους και να έχουν πολύ αδύναμη αίσθηση ζήλιας. Είναι ένα από τα πιο χειριστικά ζώδια λόγω του συνδυασμού των δυνατών ιδιοτήτων της προσωπικότητάς τους. Οι Σκορπιοί είναι παθιασμένοι, συγκεντρωμένοι, μυστικοπαθείς άνθρωποι που συχνά βλέπουμε να σχεδιάζουν τον δρόμο στη ζωή τους, όπως τον θέλουν.

Ιχθύς

Γενικά, οι Ιχθύες είναι αρκετά γενναιόδωρες ψυχές κι αυτό ίσως θα σε κάνει να αναρωτηθείς γιατί βρίσκονται στα πιο χειριστικά ζώδια. Γιατί είναι άνθρωποι και κανένας δεν μπορεί να είναι 100% ανιδιοτελής όλη την ώρα, παρόλο που είναι γενικά έτοιμος να υπηρετήσει τους άλλους χωρίς να περιμένει τίποτα σε αντάλλαγμα. Ως αποτέλεσμα, οι Ιχθύες καταφέρνουν περιστασιακά να χρησιμοποιούν την κάρτα «καλού ανθρώπου» για να επηρεάσουν τους άλλους προς όφελός τους. Όταν χειραγωγούν τους άλλους για να επιτύχουν τους στόχους τους, οι Ιχθύες συχνά ενεργούν με παθητικό-επιθετικό τρόπο.

READ MORE

LATEST NEWS