LIFESTYLE

Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz μετά τον χωρισμό κάνει μαζί διακοπές στο Μπόντρουμ

Lifenews

Το μοντέλο και ηθοποιός αφού τελείωσε τα γυρίσματα στη Γη της Ελιάς, ταξίδεψε στο Μποντρούμ της Τουρκίας για να απολαύσει το καλοκαίρι της και δημοσίευσε στιγμιότυπα.

Μάλιστα, δεν είναι μόνη της…. βρίσκεται και ο σύντροφός της, Κώστας Πηλαδάκης και η αποκάλυψη έγινε μέσα από τις φωτογραφίες του Χάρη Σιανίδη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram, καθώς πόζαρε και με τους δυο.

Ο λόγος για τη Ναυσικά Παναγιωατκοπούλου η οποία στις πρώτες δηλώσεις της μετά τον χωρισμό από τον Πηλαδάκη, είχε πει: «Όταν θα είμαι έτοιμη, φυσικά θα σας μιλήσω. Το ξέρετε ότι μιλάω ανοιχτά για κάποια πράγματα, απλά δεν είναι ώρα τώρα. Φυσικά και είμαστε αγαπημένοι. Δεν είχαμε ποτέ διάλειμμα στο παρελθόν. Μας έχουν χωρίσει 48 φορές και δεν ίσχυε τίποτα».

Αν και το καλοκαίρι ξεκίνησε με την είδηση του χωρισμού τους, παραμένει άγνωστο αν τελικά θα επέλθει η επανασύνδεση. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης σίγουρα διατηρούν σίγουρα καλές σχέσεις πάντως, με το πρόσφατο ταξίδι να αποτελεί απόδειξη.

Μιλώντας για τον Κώστα Πηλαδάκη, λίγο πριν αναχωρήσει για την Κύπρο, είχε αφήσει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. «Όλα καλά! Καλή είμαι; Ανανεωμένη δεν θα το έλεγα πως είμαι. Αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να πω κάτι σχετικό με το συγκεκριμένο θέμα του χωρισμού. Όταν θα είμαι έτοιμη φυσικά θα σας μιλήσω, το ξέρετε ότι μιλάω ανοιχτά για κάποια πράγματα, απλά νομίζω ότι δεν είναι η ώρα ακόμη. Φυσικά και είμαστε αγαπημένοι με τον Κώστα. Δεν είχαμε ποτέ διάλειμμα στο παρελθόν. Μας έχουν χωρίσει 48 φορές και δεν ίσχυε τίποτα. Επειδή έχω αργήσει για την πτήση μου σε ευχαριστώ που ήρθες μέχρι εδώ», έλεγε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Κώστας Πηλαδάκης δεν έχει μιλήσει ποτέ για την προσωπική του ζωή, οπότε ήταν αναμενόμενο και να μην αναφέρει τίποτα για τα όσα έχουν συμβεί πρόσφατα ανάμεσα σε εκείνον και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

READ MORE

LATEST NEWS