LIFESTYLE

Στο πύρινο μέτωπο στην Αττική ο Σάββας Πούμπουρας: «Είμαι μουδιασμένος μπροστά σε όλο αυτό...»

Lifenews

Δραματικές είναι αυτές οι ώρες για ολόκληρη την Ελλάδα μετά την φωτιά που ξέσπασε στην Αττική. Πυροσβέστες, αστυνομικοί και εθελοντές κάνουν ό,τι μπορούν για να σώσουν τους κατοίκους των περιοχών που τυλίχθηκαν στις φλόγες ξαφνικά (δυστυχώς όμως εντοπίστηκε ένα θύμα), και ανάμεσα στους εθελοντές βρίσκονται και πολλοί celebrities.

Ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος και πέρυσι προσπαθούσε καθημερινά να βοηθήσει με τον τρόπο του, βρέθηκε ξανά στο πύρινο μέτωπο, ενώ μόλις είχε επιστρέψει από τις καλοκαιρινές διακοπές του. Μέσα από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εξήγησε πως αισθάνεται μουδιασμένος για όλο αυτό που αντίκρισε ξανά, ενώ στα stories του ενημέρωνε όσο μπορούσε για τις εξελίξεις και τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος μπορεί να βοηθήσει.

Οι σοκαριστικές στιγμές του Σάββα Πούπουρα στην φωτιά στην Αττική
«Μόλις γύρισα Αθήνα και είμαι μουδιασμένος μπροστά σε όλο αυτό. Μόλις έχω λεπτομέρειες σχετικά με το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε, θα σας ενημερώσω», έγραψε αρχικά.

«Επειδή λείπετε όλοι σε διακοπές, καταλαβαίνω τον πανικό, να σας εξηγήσω λίγο πού βρίσκεται η φωτιά αυτή τη στιγμή. Βρίσκομαι στη διασταύρωση Αναπαύσεως και Κλεισθένους, η φωτιά βρίσκεται προς τα πάνω, στον Γέρακα. Όσοι με ρωτάτε για το κάτω Χαλάνδρι, μην ανησυχείτε, δεν υπάρχει φωτιά στο κάτω Χαλάνδρι», ενημέρωσε στη συνέχεια.

 

READ MORE

LATEST NEWS