LIFESTYLE

Γιώργος Παρτσαλάκης: Το σπάνιο φωτογραφικό κλικ αγκαλιά με τον γιο του!

Lifenews

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ο οποίος μας κρατούσε συντροφιά μέσα από τη σειρά Γη της Ελιάς και τον ρόλο του Λυκούργου, στην πραγματική του ζωή έχει δύο κούκλους γιους!

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης είναι ένας επιτυχημένος ηθοποιός, όμως έχει αποκαλύψει πολλές φορές σε συνεντεύξεις του πως απόλυτη προτεραιότητά του είναι τα παιδιά του, ο Μανώλης 34 χρονών και ο Διαμαντής 24 ετών!

Ο ηθοποιός όπως έχει αναφέρει: «Ο μεγάλος γιος μου, o Mανώλης άνοιξε μπεργκεράδικο. Έχει ένα στο Ίλιον και άνοιξε και ένα στο Αιγάλεω που σημαίνει ότι πάει καλά... Και ο μικρός μου είναι ο Διαμαντής μου, θα ασχοληθεί με την υποκριτική. Θέλει να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο, όχι ως σκηνοθέτης αλλά σαν ηθοποιός...». Και τόνισε: «Δεν έχω πει ποτέ όχι στα παιδιά μου, στα όνειρά τους. Είμαι μαζί τους όσο extreme και να ακούγεται, όσο υπερβολικό ενδεχομένως και να ακούγεται. Είμαι πολύ δημοκρατικός... ».

Ο μικρότερος γιος του είναι πιο ενεργός στα social media καθώς μοιράζεται φωτογραφίες του από τη ζωή του και πρόσφατα κοινοποίησε μία νέα φωτογραφία με τον πατέρα του:

Δείτε εδώ τη νέα φωτογραφία του Γιώργου Παρτσαλάκη με τον γιο του:

READ MORE

LATEST NEWS