LIFESTYLE

Στιγμές χαλάρωσης για τον Αντρέα και την Σιμώνη πριν τον γάμο τους στην Κύπρο - Η φωτογραφία από την Τήνο

Lifenews

Ο γάμος θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου

Και ενώ έχουν μπει στην τελική ευθεία πριν τον γάμο τους που θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου στην Κύπρο, ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου απολαμβάνουν λίγες μέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης στην όμορφη Τήνο.

Έχοντας ένα διάλειμμα από τα παράλληλα γυρίσματα για τις σειρές που ετοιμάζει ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης για τη νέα σεζόν, πήρε το κορίτσι του και έφυγαν για το όμορφο νησί των Κυκλάδων ώστε να χαλαρώσουν, να γεμίσουν μπαταρίες και φυσικά να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου τους που αναμένεται να είναι το κοσμικό γεγονός της Κύπρου!

Το ζευγάρι μετράει πλέον αντίστροφα για τη μέρα που θα ενώσει για πάντα τη ζωή του και φυσικά οι ετοιμασίες δίνουν και παίρνουν.

Οι δυο ερωτευμένοι όμως βρήκαν λίγο χρόνο για να χαλαρώσουν, κάτι που έχει απόλυτη ανάγκη κυρίως ο Ανδρέας Γεωργίου ο οποίος επιστρέφει τηλεοπτικά τη νέα σεζόν όχι με μία ούτε δύο αλλά τρεις σειρές. Σταθερή αξία Η Γη της Ελιάς, νέος κύκλος για το Famagusta και ένα ολοκαίνουργιο project, το Ταμπού που φιλοδοξεί να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Γι' αυτό και κοιτάει τώρα, πριν τον γάμο και πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν να βρει και λίγο χρόνο για την προσωπική του ξεκούραση και ευτυχία, έχοντας πάντα στο πλευρό του τη Σιμώνη του η οποία στον γάμο τους την 1η Σεπτεμβρίου θα είναι μία κούκλα!

Δείτε τη μία και μοναδική φωτογραφία που ανέβασε το ζευγάρι από έξοδό του στην Τήνο:

ΠΗΓΗ: Gossiptv.gr

READ MORE

LATEST NEWS