LIFESTYLE

Ατύχημα για τον Γιώργο Μαργαρίτη λίγο πριν από συναυλία του - Τι συνέβη

Lifenews

Πήγε στο Κέντρο Υγείας στην Ικαρία

Ένα αναπάντεχο ατύχημα που η αλήθεια είναι πως ανησύχησε τους δικούς του ανθρώπους, ανάμεσά του και τον γιο του, Κωνσταντίνο, είχε ο Γιώργος Μαργαρίτης, στην Ικαρία όπου βρίσκεται για συναυλία.

Χθες το βράδυ (9/8) ο λαϊκός τραγουδιστής βρέθηκε κοντά στους θαυμαστές του στο όμορφο νησί και συγκεκριμένα στον Προφήτη Ηλία Ραχών για να τους συνεπάρει σε ένα όμορφο μουσικό ταξίδι μαζί με τον Κωνσταντίνο Μαργαρίτη και τη Μαρίνα Νικολοπούλου αλλά και την ορχήστρα του.

Το μεσημέρι, ο ίδιος μαζί με παρέα βρέθηκε σε γνωστή ψαροταβέρνα του νησιού για να απολαύσει θαλασσινούς μεζέδες και φρέσκα ψάρια και όλα έβαιναν καλώς μέχρι τη στιγμή που άρχισε να μην μπορεί να καταπιεί. Αμέσως αντιλήφθηκε ότι είχε καταπιεί κόκαλο και παρά τις προσπάθειές του, συνέχισε να το νιώθει στο λαιμό του.

Όσο περνούσε η ώρα τόσο περισσότερο αγχωνόταν ο ίδιος αλλά και η παρέα του και έτσι αποφάσισαν να βρεθούν στο Κέντρο Υγείας του νησιού προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Τελικά όλα πήγαν κατ' ευχήν και ο Γιώργος Μαργαρίτης απαλλάχθηκε από το κόκκαλο.

Η συναυλία έγινε κανονικά και ο λαϊκός τραγουδιστής πρόσφερε μοναδικές συγκινήσεις στο κοινό του.

Και εντέλει η στιγμή που όλοι περίμεναν, έφτασε όταν ο Γιώργος Μαργαρίτης εμφανίστηκε στη σκηνή ερμηνεύοντας τις λαϊκές επιτυχίες του μέσα σε αποθεωτικά χειροκροτήματα.

ΠΗΓΗ: Gossiptv.gr

READ MORE

LATEST NEWS