LIFESTYLE

Σοφία Κουρτίδου - Γιάννης Σεβδικαλής: Παντρεύτηκαν αιφνιδίως - Το έμαθαν από το Instagram οι συγγενείς τους - Βίντεο και φωτογραφίες

Lifenews

Λίγους μήνες μετά την πρόταση γάμου στον τηλεοπτικό αέρα, ο Γιάννης Σεβδικαλής και η Σοφία Κουρτίδου παντρεύτηκαν στο δημαρχείο. Όπως εξήγησαν, πήραν αυτή την απόφαση τελευταία στιγμή και συγκεκριμένα, μια μέρα πριν παντρευτούν.

Το ανακοίνωσαν με βίντεο στο Instagram, τόσο στους ακολούθους τους όσο και στους συγγενείς τους, καθώς η τραγουδίστρια ακούγεται να λέει «μαμά τώρα το μαθαίνεις». Ο Γιάννης Σεβδικαλής πρόσθεσε: «Και για τον γάτο και για τον γάμο».

Το ζευγάρι εξήγησε ότι θα γίνει και ο θρησκευτικός γάμος, αλλά ήθελαν να έχουν ημερομηνία επετείου την 8η Αυγούστου, μεταξύ άλλων, επειδή είναι η Παγκόσμια Ημέρα Γάτας. «Αυθόρμητα εχθές το πήραμε απόφαση μέσα σε μια μέρα το κάναμε.

Δεν κρατιόμασταν παιδιά, μας άρεσε πάρα πολύ αυτή η ημερομηνία. Μαμά τώρα από το βίντεο το μαθαίνεις» είπε η Σοφία Κουρτίδου, κρατώντας το «νέο μέλος της οικογένειας» όπως είπε για τη γάτα που κρατούσε στην αγκαλιά της.

Δείτε το βίντεο

Στη λεζάντα της κοινής τους ανάρτησης στο Instagram έγραψαν: «08/08! Μια μέρα πολύ σημαντική για μας και από σήμερα θα έχουμε άλλον ένα λόγο να τη γιορτάζουμε! Γιατί οι ζωές μας ενώθηκαν για πάντα... και επίσημα πλέον! ❤️ Το αποφασίσαμε κυριολεκτικά τελευταία στιγμή, χωρίς να το ξέρει κανείς. Ούτε καν εμείς το ξέραμε μέχρι χθες! Ξέραμε όμως με σιγουριά τι νιώθουμε ο ένας για τον άλλον. Δεν κρατιόμασταν μέχρι να οργανώσουμε το γάμο και θέλαμε πολύ να έχουμε επέτειο τη σημερινή ημερομηνία γιατί για μας σημαίνει πάρα πολλά. Οπότε έτσι αυθόρμητα, το αποφασίσαμε. Έτσι απλά. Γιατί έτσι είναι η αγάπη , απλή, χωρίς ερωτηματικά. Απλά εγώ & εσύ!».

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by sofiakourtidou (@sofiakourtidou)

Οι φωτογραφίες από το δημαρχείο

 

Πηγή: protothema.gr

READ MORE

LATEST NEWS