HOLLYWOOD NEWS

Τιτανικός: Είπε μόλις μία ατάκα στην ταινία και εισπράττει ακόμα χρήματα

Lifenews

27 χρόνια μετά!

Σήμερα, ο Ρις Τόμπσον είναι 32 και όταν γυρίστηκε το αριστούργημα του Τζέιμς Κάμερον, το 1997, που έσπασε το box office ήταν μόλις 5 ετών! 

Φυσικά, εφόσον ήταν ανήλικος, η μητέρα του αποφάσιζε για εκείνον και η αλήθεια είναι πως είχε δίλλημα αφού της είχαν προτείνει ο μικρός είτε να πρωταγωνιστήσει σε διαφήμιση, είτε να παίξει στην ταινία σε μία σκηνή.

Η μαμά του Ρις έκανε τη δεύτερη επιλογή, πιστεύοντας πως θα είχε μεγαλύτερη επιτυχία και τελικά η διαίσθησή της βγήκε αληθινή. Ο μικρός -τότε- Ρις υποδύθηκε τον μικρό Ιρλανδό επιβάτη, γιο μιας οικογένειας που είχε επιβιβαστεί στο μοιραίο πλοίο μαζί με τη μητέρα του και την αδελφή του.

Ο Ρις Τόμπσον εμφανίστηκε μόνο σε τρεις σύντομες σκηνές της ταινίας, στις τραγικές στιγμές της βύθισης του Τιτανικού και μάλιστα σε μία ρωτάει τη μητέρα του μισοκοιμισμένος «τι κάνουμε, μαμά;» με την τραγική μητέρα να ξαπλώνει τα παιδιά της στο κρεβάτι και να περιμένουν μαζί το τέλος τους.

Τι κάνει σήμερα και πόσα χρήματα εισπράττει από την ταινία

Ο Ρις Τόμπσον πλέον ακολουθεί τον δικό του δρόμο επαγγελματικά, πολύ μακριά από την υποκριτική και τα κινηματογραφικά στούντιο. Συγκεκριμένα, ο 32χρονος νέος είναι διευθυντής μάρκετινγκ σε ένα θέρετρο σκι και σνόουμπορντ στη Γιούτα. Όσο για τα χρήματα που έχει λάβει μέχρι στιγμής από την ταινία, φτάνουν συνολικά τα 30.000 δολάρια, ενώ κατά περιόδους τού φτάνουν στο σπίτι επιταγές των περίπου 100 δολαρίων που μπορεί να μην του αρκούν για τα προς το ζην, όμως πάντα αποτελούν μία ευχάριστη έκπληξη.

READ MORE

LATEST NEWS