LIFESTYLE

Μαρία Κορινθίου: Δίνω εντολή ότι αυτό είναι το πρόγραμμά μου και θα χάσω τα κιλά

Lifenews

Δίνω εντολή ότι αυτό είναι το πρόγραμμά μου και θα χάσω τα κιλά.

Για την απώλεια των κιλών της, τα μυστικά της ομορφιάς της αλλά και για τις θεραπείες που κάνει μίλησε η Μαρία Κορινθίου.

Για κάποιες γυναίκες είναι ένα τέλμα στη ζωή τους και δύσκολα αυτός ο στόχος, της απώλειας κιλών, μπορεί να επιτευχθεί...

Η λύση είναι εγκεφαλική. Δίνω εντολή ότι αυτό είναι το πρόγραμμά μου και θα χάσω τα κιλά.

a6833613-maria-korinthiou.jpg

Η νέα τάση είναι ότι πρέπει να ξέρει κανείς όχι τι αρέσει στο στόμα του, αλλά τι κάνει καλό στο σώμα του.

Αυτό είναι μια μεγάλη κουβέντα. Σε πληροφορώ ότι όλα αυτά τα χρόνια έχω υπάρξει και πιο αδύνατη. Γιατί όμως κάνει εντύπωση τώρα; Διότι ξεκινά από την καρδιά μου αυτή η προσπάθεια. Είμαι καλύτερα εγώ ως Μαρία. Κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. Είναι η λεγόμενη αύρα. Η θεραπεία δεν είναι ότι σταμάτησα να βάζω στον οργανισμό μου τοξίνες από την τροφή. Σταμάτησα να βάζω τοξίνες από παντού. Πέταξα από πάνω μου όλο το τείχος που είχα δημιουργήσει. Με ρωτούν πώς μάκρυναν τα μαλλιά μου, για το δέρμα μου...

Σε είδα πρόσφατα άβαφη και είσαι πιο νέα από ποτέ και χωρίς να έχεις... πειραχτεί.

Έδωσα εντολή! Είπα ότι θ’ αλλάξω και το έκανα. Και πώς έδωσα εντολή; Εγώ έτσι λειτουργώ γενικότερα. Είναι να μη μου πατηθεί κουμπί. Έχω στοχοπροσήλωση.

korinthiou-aivazis-(3).jpg

Δώσε μας δυο τρία tips ομορφιάς.

Πίνω πάρα πολύ νερό. Αυτό βοηθάει στο δέρμα. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από την Καλιφόρνια αισθανόμουν το δέρμα μου τραχύ και αμέσως κατάλαβα ότι ήταν αφυδατωμένο. Να ξέρεις ότι πάντα μιλάει το σώμα.

Κάνεις θεραπείες μασάζ, βελονισμού ή κάτι άλλο;

Όχι, τίποτα από αυτά. Κάνω γιόγκα. Κάνω κουνταλίνι και ζαζέν. Θέλει τεχνική και χρόνια προσπάθειας. Η γιόγκα δεν είναι το να βάζω το πόδι μου στο κεφάλι μου. Η γιόγκα είναι άσκηση του μυαλού. Είναι πειθαρχία του εγκεφάλου.

ΠΗΓΗ: Gossip-tv.gr

READ MORE

LATEST NEWS