LIFESTYLE

Νίκος Μουτσινάς: Διακοπές στο Μπαλί με τον Κωνσταντίνο Δέδε - Το δωμάτιο που μένουν με την ιδιωτική πισίνα

Lifenews

Αυτό τον έναν χρόνο που ο Νίκος Μουτσινάς απουσίαζε από την ελληνική τηλεόραση, γύρισε πολλές χώρες του εξωτερικού παρέα με καλούς φίλους. Αυτή την φορά, έχοντας κάνει τις πρώτες συζητήσεις για την επιστροφή του και έχοντας κλείσει με κανάλι, ετοίμασε τις βαλίτσες του και ταξίδεψε στο Μπαλί με τον φίλο του, Κωσταντίνο Δέδε.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο παρουσιαστής έχει μοιραστεί πολλές από τις στιγμές που περνάνε στην εξωτική περιοχή που μένουν μέσα στο πράσινο. Όπως επίσης και ο επιτυχημένος οδοντίατρος.

Οι αναρτήσεις Νίκου Μουτσινά και Κωνσταντίνου Δέδε από το Μπαλί
Νίκος Μουτσινάς και Κωνσταντίνος Δέδες έχουν νοικιάσει ένα συγκλονιστικό δωμάτιο όλο από ξύλο το οποίο έχει ιδιωτική πισίνα για να απολαμβάνουν όποτε θέλουν τις βουτιές τους αλλά και την ηλιοθεραπεία κάτω από τον καυτό ήλιο. Επίσης, δεν λείπουν οι βόλτες τόσο από τα γύρω μαγαζιά όσο και από τις περιοχές, θαυμάζοντας την ιστορία τους και τα πιστεύω τους.

 

Ο οδοντίατρος δημοσίευσε επίσης και μια φωτογραφία με τον παρουσιαστή να ποζάρουν με μαντήλια στα μαλλιά τους από βόλτα τους.

Λίγο πριν φύγουν για Μπαλί, την Τετάρτη 31 Ιουλίου, είχε τα γενέθλιά της η Ζέτα Μακρυπούλια όπου ήταν εννοείται καλεσμένοι. Η παρουσιάστρια λοιπόν θέλησε να το γιορτάσει μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα στο σπίτι της. Είχε στολίσει τον χώρο με χρωματιστά φωτάκια, φόρεσε τα καλά της, ένα κίτρινο μπλουζάκι που της ταιριάζει πολύ και ένα μαύρο παντελόνι, και οι φίλοι της της έκαναν έκπληξη την τούρτα.

Ήταν μεγάλη και εντυπωσιακή, σε πράσινο χρώμα με πολλά λουλούδια πάνω και φυσικά τα κεράκια. Ένα βίντεο από τη στιγμή που τα έσβηνε και έκανε την ευχή της δημοσίευσε ο καλός της φίλος, Κωνσταντίνος Δέδες, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ ο Νίκος Μουτσινάς, με την αναδημοσίευσή του αποκάλυψε πως ήταν και εκείνος στο πάρτι.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τελευταίες εβδομάδες ήταν αρκετά δύσκολες για τον παρουσιαστή, καθώς βίωσε μία πολύ μεγάλη απώλεια και τον επηρέασε ψυχολογικά, ωστόσο δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της κολλητής του.

READ MORE

LATEST NEWS