LIFESTYLE

Ανδρέας Γεωργίου - Σιμώνη Χριστοδούλου: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους - Ο ευφάνταστος τρόπος που το ανακοίνωσαν

Lifenews

Στην τελική ευθεία για το γάμο τους βρίσκεται ο Ανδρέας Γεωργίου και η αγαπημένη του Σιμώνη Χριστοδούλου. Το ζευγάρι τα έχει επιλέξει όλα και πλέον χρειάζονται μόνο οι τελευταίες λεπτομέρειες για να χορέψουν το χορό του Ησαΐα στην Κύπρο και συγκεκριμένα, στην Αγία Νάπα.

Ο ταλαντούχος δημιουργός, που την επόμενη χρονιά θα έχει τριπλό ρόλο στη μυθοπλασία του MEGA περιμένει με ανυπομονησία την μεγάλη ημέρα.

Κουμπάροι του θα είναι φυσικά τα άλλα δύο μέλη της τριάδας-φωτιά των επιτυχιών: Ο παραγωγός και ηθοποιός Κούλλης Νικολάου με τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου. Μάλιστα στο γλέντι θα τραγουδήσει ένας αγαπημένος τραγουδιστής. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Αργυρός.

Πως ανακοίνωσαν την ημέρα του γάμου τους Ανδρέας Γεωργίου και Σιμώνη Χριστοδούλου;
Ανδρέας Γεωργίου και Σιμώνη Χριστοδούλου αυτές τις ημέρες βρίσκονται στην Κύπρο για τις ανάγκες του γάμου αλλά και για να διασκεδάσουν και το Σάββατο 3/8 ανακοίνωσαν και επίσημα με έναν ευφάνταστο τρόπο την ημερομηνία που θα γίνει ο γάμος.

Ποζάροντας και οι δυο με μια κλακέτα που λέει 1/9/2024, δημοσίευσαν στο Instagram τις φωτογραφίες τους.

«Θα σου πω ότι παντρεύομαι φέτος. Είναι κάτι που ήρθε μόνο του και χαίρομαι πολύ για αυτό, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και θα μείνω μέχρι εκεί. Το επιβεβαιώνω, δεν θα κρυβόμαστε μεταξύ μας. Ήθελα να το προστατέψω όσο μπορούσα γιατί δεν θέλω αυτό το γεγονός να είναι σόου, αλλά κάτι δικό μου που θα το μοιραστώ με τους πολύ δικούς μου ανθρώπους. Αισθάνομαι αμήχανα να συζητώ για αυτό, νιώθω ότι το εκθέτω πολύ και θέλω να το κρατήσω όσο δικό μου γίνεται», είχε δηλώσει πρόσφατα σχετικά με τον γάμο του ο Ανδρέας Γεωργίου στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» 

 

READ MORE

LATEST NEWS