LIFESTYLE

Μαρία Κορινθίου: Η αποστομωτική απάντηση μετά το κράξιμο που «έφαγε» για το βίντεο πάνω σε... γαϊδουράκι

Lifenews

Χαμός επικράτησε στο προφίλ της Μαρίας Κορινθίου στο Instagram όταν δημοσίευσε βίντεο από τις καλοκαιρινές της διακοπές στα Κουφονήσια να κάθεται πάνω σε ένα γαϊδουράκι το οποίο όπως - λίγοι μάλλον - μπορούν να διακρίνουν είναι ψεύτικο.

Παρότι μιλάνε για ένα ψεύτικο ζώο, διακοσμητικό στο νησί που βρίσκεται, ορισμένοι χρήστες των social media άρχισαν να κατηγορούν για υποκριτική στάση την ηθοποιό και να λένε πως εφόσον είναι φιλόζωη, δεν θα έπρεπε να στηρίζει τέτοιες πρακτικές. Ειδικά από την στιγμή που η εκμετάλλευση των ζώων στα ελληνικά νησιά ξεπερνάει τα όρια και οδηγεί σε θανάτους.

«Κατέβα μωρή γαϊδάρα, κρίμα το ζωντανό», «Είσαι και ζωόφιλη, κρίμα», «Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρούνται τα ζωάκια», «Δεν χρειάζεται τέτοια φωτογραφία, κρίμα και σε είχα για φιλόζωη» ήταν μερικά μόνο από τα σχόλια που έλαβε η Μαρία Κορινθίου.

 

Το περιστατικό σχολίασαν μέσα από την εκπομπή Summer's Cool, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ειδικά να καταδικάζει όσους βιάστηκαν να μιλήσουν, ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για ένα συχνό φαινόμενο στα social media. «Είναι αυτό το απροσδιόριστο των social media, αυτή η προχειρότητα και τα πάνω-πάνω που κοιτάμε. Κανείς δεν ρωτάει, βλέπουν όλοι έναν τίτλο. Σου λέει: για να βρίζουν όλοι, κάτι θα έχει κάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής για τα σχόλια στο προφίλ της Μαρίας Κορινθίου.

 

READ MORE

LATEST NEWS