LIFESTYLE

Δέσποινα Βανδή: Η συγκινητική κίνηση πάνω στην σκηνή όταν είδε στην πρώτη θέση την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη

Lifenews

Η Δέσποινα Βανδή παντρεύτηκε τον Ντέμη Νικολαΐδη στις 17 Ιουνίου 2003, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη, τη Μελίνα, στις 8 Φεβρουαρίου 2004 κι έναν γιο, τον Γιώργο στις 21 Αυγούστου 2007. Η τραγουδίστρια έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της, ωστόσο, πιο κοντά είναι με την κόρη της με την οποία έχουν αναπτύξει και μια πιο φιλική σχέση.

Της έχουμε δει να κάνουν αρκετές κοινές εμφανίσεις αλλά και διακοπές, με την Μελίνα να πηγαίνει συχνά στα νυχτερινά κέντρα που τραγουδάει και στις συναυλίες της για να την θαυμάσει και να την απολαύσει. Έτσι έκανε και στην Κρήτη όπου συνεχίζει η τραγουδίστρια την περιοδεία της.

Η Μελίνα Νικολαΐδη στην συναυλία της Δέσποινας Βανδή στην Κρήτη

Η Μελίνα είναι η νούμερο ένα θαυμάστρια της Δέσποινας Βανδή και έκανε στις πρώτες θέσεις στην συναυλία της στην Κρήτη. Όταν η μητέρα της την είδε, έσκυψε μπροστά και της έπιασε το χέρι χαρίζοντας της ένα χαμόγελο αγάπης.

Η συμβουλή που έχει δώσει η Δέσποινα στην Μελίνα
«Υπήρξαν στιγμές που χάθηκα και υπήρξαν αυτές, γιατί ασυνείδητα τότε - τώρα καταλαβαίνω για ποιο λόγο - , έδωσα πάρα πολύ μεγάλη βάση στο να μεγαλώσω τα παιδιά μου και να είμαι παρούσα σε όλες τους τις στιγμές. Αν εξαιρέσω τις εμφανίσεις που έλειπα ή στο διάστημα των προβών, αλλά όλο το υπόλοιπο διάστημα ήμουν πάνω από τα παιδιά μου. Όλοι έχουμε βοήθεια όταν δουλεύουμε.

Εγώ ήμουν ένας άνθρωπος που αν δεν υπήρχε το κομμάτι της δουλειάς μου να με απασχολεί, ήμουν εγώ εκείνη που ήμουν 24 ώρες το 24ωρο πάνω από τα παιδιά μου. Αυτό είχε και μια μετακίνηση μέσα μου, δηλαδή, η προσοχή μου στράφηκε στην ανατροφή τους, στο να είμαι εγώ εκεί. Ενδεχομένως, μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, ήταν στιγμές που δεν πρωταγωνιστούσε το τραγούδι στη ζωή μου, πρωταγωνιστούσαν τα παιδιά μου. Τα μεγάλωσα, είναι μια χαρά, είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτά. Με τα σωστά μου και τα λάθη μου. Είμαι μια περήφανη μαμά που έχω δύο αξιόλογα παιδιά»

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το γεγονός πως η κόρη της, Μελίνα, σχολιάζεται πολλές φορές εξαιτίας της, απάντησε γενικά για τα παιδιά της, λέγοντας: «Αυτό είναι ένα κομμάτι της ζωής μας, που θα τους συνοδεύει πάντα. Θέλω να είναι ευτυχισμένοι άνθρωποι. Εμένα με νοιάζει. Εγώ είμαι πολύ».

READ MORE

LATEST NEWS