HOLLYWOOD NEWS

Yolanda Hadid: Η μητέρα των Gigi και Bella σε μία τολμηρή φωτογράφιση στα 60 της χρόνια!

Lifenews

Η μητέρα των Gigi, Bella και Anwar Hadid φωτογραφήθηκε στα 60 της για το περιοδικό Sorbet σε μία φωτογράφιση που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η 60χρονη Yolanda Hadid, πόζαρε στον φακό του Γκρεγκ Σουέιλς ως punk της δεκαετίας του ’80 και δημοσίευσε στιγμιότυπα στον λογαριασμό της στο Instagram.

« Ροκ σταρ για μια μέρα…. Ευχαριστώ @sorbetmag», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης πριν αποδώσει τα εύσημα σε όλους όσους συμμετείχαν στο έργο, συμπεριλαμβανομένου του φωτογράφου Γκρέγκ Σουέιλς .

Στα εντυπωσιακά πλάνα, η Yolanda Hadid φαίνεται να υποδύεται τραγουδιστές όπως η Madonna και ο Billy Idol, ποζάροντας με μικρόφωνο και φορώντας τολμηρά outfit, όπως διχτυωτό καλσόν, κορμάκια, δερμάτινο τζάκετ και ένα λευκό κοστούμι.

Το χτένισμά της μάλιστα ήταν αυτό που ολοκλήρωσε την εμφάνιση, ένα mulet εμπνευσμένο από τους punk της εποχής εκείνης. Φυσικά, η κόρη της, Gigi έσπευσε να σχολιάσει την φωτογράφιση της μητέρας της.

«Κορυφαία! !» έγραψε στα σχόλια της ανάρτησης η 29χρονη.

Η Gigi Hadid σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει σχετικά με τους γονείς της: «Πάντα αναγνώριζα ότι διαθέτω προνόμια και οι γονείς μου μου είπαν: ”Ακριβώς επειδή έχεις γονείς που ήταν επιτυχημένοι, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να εργάζεσαι και να βάζεις τα δυνατά σου”».

 

Θυμίζουμε πως η Yolanda Hadid ήταν επίσης μοντέλο την δεκαετία του ’80.

Υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο Ford Models και για 15 χρόνια περπάτησε στις μεγαλύτερες πασαρέλες στο Μιλάνο, στο Παρίσι , στο Σίδνεϋ, στο Τόκυο, στο Κέιπ Τάουν, στη Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες και στο Αμβούργο.

Σήμερα, στα 60 της χρόνια, εξακολουθεί να παραμένει λαμπερή και stylish, απογειώνoντας κάθε φορά το street style με τις εμφανίσεις της.

Η ίδια γυμνάζεται και προσέχει την διατροφή της. Πίνει νερό και λεμόνι, το πρωινό της αποτελείται από βρώμη, βιολογικό βούτυρο, αμύγδαλα, φράουλες, μέλι και λίγη στέβια, το μεσημεριανό της μια σαλάτα με πρωτεΐνες και το βραδινό της είναι το πιο ελαφρύ γεύμα της ημέρας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid)

Η Yolanda Hadid το 1994 παντρεύτηκε τον Μοχάμεντ Χαντίντ, με τον οποίο χώρισαν το 2000.

Απέκτησαν τρία παιδιά, την 29χρονη Gigi Hadid, την 27χρονη Bella Hadid και τον 25χρονο Anwar Hadid.

 

READ MORE

LATEST NEWS