LIFESTYLE

Νίκος Οικονομόπουλος: Η αντίδρασή του όταν τού πέταξαν αναπτήρα την ώρα που τραγουδούσε σε συναυλία - Δείτε βίντεο

Lifenews

Με απόλυτη ψυχραιμία αλλά μην καταφέρνοντας να κρύψει τον εκνευρισμό του αντέδρασε ο Νίκος Οικονομόπουλος όταν διαπίστωσε εν ώρα συναυλίας του πως του είχαν πετάξει αναπτήρα.

Ο γνωστός τραγουδιστής δέχτηκε λίγο αργότερα επί σκηνής και ένα ζευγάρι γυαλιά, γεγονός που φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει να περάσει έτσι.

«Αυτός πρέπει να είναι χαζός. Χαζός είσαι ε; Εσύ πετάς τον αναπτήρα; Μπράβο, συγχαρητήρια, πάρε τα γυαλιά σου», είπε αρχικά ο Νίκος Οικονομόπουλος και πέταξε τα γυαλιά στο κοινό που είχε συγκεντρωθεί μπροστά από τη σκηνή ενώ συνέχισε λίγο αργότερα εξηγώντας: «Επειδή μας γράφετε στα κινητά συνέχεια και βγάζετε διάφορα πράγματα, πολλές φορές βγαίνει προς τα έξω κάτι άλλο ή κάποιοι άλλοι θέλουν να περάσουν.

Πριν λίγα λεπτά εδώ πέρα κάποιος φίλος μας, μου πέταξε έναν αναπτήρα. Δηλαδή πρέπει να δεχόμαστε τους αναπτήρες στο κεφάλι μας; Δηλαδή όποιος το έκανε, δεν πρέπει να το ξανακάνει. Τόσο απλά. Μην το ξανακάνετε, δεν είναι ωραίο πράγμα».

Τα λόγια του αυτά προκάλεσαν το χειροκρότημα του κοινού όμως εκείνος έσπευσε να επισημάνει: «Δεν το κάνω για το χειροκρότημα. Αλλά μην βγάλουν αύριο πάλι στο TikTok ότι πάλι κάποιου φώναξε ο Οικονομόπουλος».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Πηγή: gossip-tv.gr

READ MORE

LATEST NEWS