LIFESTYLE

Αγνώριστη η «Παολίνα» 26 χρόνια μετά - Έγινε 50 ετών και μεταμορφώθηκε από τις πλαστικές

Lifenews

Θυμάστε την πρωταγωνίστρια από την αγαπημένη μεξικάνικη σειρά των 90s Παολίνα, η Σφετερίστρια; Έγινε 50 ετών και είναι αγνώριστη

Η Gabriela Spanic, το πανέμορφο κορίτσι των 90s που ως ρόλος ήταν ιδιαίτερα αντιπαθητική και κακιά, έχει αλλάξει πολύ.

Η σειρά "Παολίνα η Σφετερίστρια" προβλήθηκε στην Ελλάδα στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό.

Η «Παολίνα η Σφετερίστρια» μεταδόθηκε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση το 1999 και εκτόξευσε τη δημοφιλία της Gabriela Spanic, της όμορφης πρωταγωνίστριας, στα ύψη!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv)

Τα τελευταία χρόνια επιδίδεται σε πλαστικές επεμβάσεις αποκτώντας καινούργια... οπίσθια και πολύ μεγαλύτερο μέγεθος στήθους το οποίο και επιδεικνύει με βαθιά και άκρως εντυπωσιακά ντεκολτέ.

Φυσικά, δεν έχει αφήσει ανέπαφο το πρόσωπό της που προφανώς και έχει εμπιστευτεί στα χέρια ειδικών για να διώξει μακριά κάθε ρυτίδα ή σημάδι του χρόνου.

Γι' αυτό και στις τελευταίες εμφανίσεις της στην πατρίδα της, το Μεξικό, είναι πλέον μία άλλη και δεν θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι των 90s που είχε γίνε παγκοσμίως γνωστό ως ένα από τα πιο όμορφα που πρωταγωνίστησαν ποτέ σε λατινοαμερικάνικη σαπουνόπερα.

 

ΠΗΓΗ: Gossip-tv.gr

READ MORE

LATEST NEWS