HOLLYWOOD NEWS

H Nicole Kidman σε σπάνια δημόσια έξοδο με την κόρη της Sunday

Lifenews

Μητέρα και κόρη πόζαραν μπροστά στον φακό

H Nicole Kidman είναι ακόμα μια διάσημη ηθοποιός που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Παρίσι, με αφορμή το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς.

Προσκεκλημένη της εταιρείας Omega, που είναι και ο επίσημος χρονομέτρης των Ολυμπιακών Αγώνων, η Kidman πραγματοποίησε μια δημόσια εμφάνιση την Δευτέρα 29 Ιουλίου, παρέα με την 16χρονη κόρη της Sunday Rose Kidman Urban, η οποία κρατάει χαμηλό προφίλ, αλλά από ό,τι φαίνεται της αρέσει να επισκέπτεται το Παρίσι, κάτι που είχε κάνει και με αφορμή την πιο πρόσφατη επίδειξη μόδας Balenciaga.

Μητέρα και κόρη πόζαραν μπροστά στον φακό, φορώντας για ακόμα μια φορά πολύ κομψά σύνολα. Η 57χρονη ηθοποιός επέλεξε για την περίσταση ένα crop top σε λευκό χρώμα, το οποίο συνδύασε με μία flared φούστα από τον οίκο Valentino, καθώς και με ένα ζευγάρι λευκές slingback γόβες.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vanity Fair France (@vanityfairfrance)

Η 16χρονη Sunday φόρεσε ένα γκρι κοστούμι Chloé, που αποτελούνταν από ένα γιλέκο και ένα χαμηλόμεσο παντελόνι, μια τάση των 00s που κάνει δυναμικό comeback.

H οικογένεια της Kidman βρέθηκε και στα στάδια των αγώνων και μάλιστα παρακολούθησε ένα από τα πιο εντυπωσιακά ολυμπιακά σπορ, το skateboard γυναικών, από το οποίο η Kidman δημοσίευσε και ένα βίντεο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Ανάμεσα στους celebrities που έχουν δώσει μέχρι τώρα το παρών στους αγώνες συγκαταλέγονται οι Jessica Chastain, Nina Dobrev, Ariana Grande, καθώς και ο πρώην σύζυγος της Kidman, Tom Cruise.

 ΠΗΓΗ: marieclaire.gr

READ MORE

LATEST NEWS