LIFESTYLE

Power of Love: Έμαθε για την αρρώστια και ξέσπασε σε κλάματα - «Με ειδοποίησαν ότι πεθαίνει»

Lifenews

«Δεν είναι το πρόβλημα ότι αρρώστησε. Απλά στη σκέψη ότι δεν θα τον χαιρετήσω…»

Αντιμέτωπος με μια πάρα πολύ σκληρή είδηση ήρθε ο Δήμος στο χθεσινό επεισόδιο.

Ο παίκτης εξομολογήθηκε στη συνάντησή του με την Κατερίνα Καραβάτου και τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους πως ο σκύλος του, είναι βαριά άρρωστος και η ζωή του κινδυνεύει. Έχει ελάχιστους μήνες ζωής και αυτή η αρρώστια είναι πολύ βαριά. Ο παίκτης το πήρε πάρα πολύ άσχημα και ξέσπασε σε κλάματα.

«Το πρωί, όταν φεύγαμε για το ραντεβού, με ειδοποίησαν ότι ο σκύλος μου πεθαίνει. Μου είπαν ότι έχει από 4 βδομάδες μέχρι έναν χρόνο. Δεν είναι το πρόβλημα ότι αρρώστησε. Απλά στη σκέψη ότι δεν θα τον χαιρετήσω…», είπε κλαίγοντας.

Και συνέχισε: «Τον έχω 7 χρόνια. Όταν γεννήθηκε, είχε από 2 μηνών δυσπλασία. Όλοι οι γιατροί έλεγαν ότι θα μείνει ανάπηρος. 7 χρόνια ζει κανονικά, δεν έχει γκρινιάξει ποτέ. Κι εγώ τώρα αισθάνομαι ότι είναι τα τελευταία του κι εγώ είμαι εδώ… Έχω μάχη μέσα μου αν πρέπει να μείνω εδώ ή να πάω εκεί. Θα περιμένω αύριο να ξεκινήσει χημειοθεραπεία να δω αν το δέχεται. Αν ο οργανισμός του δεν το δέχεται, θα πάω εκεί. Δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο, δεν ξέρω αν πονάει. Απλά η σκέψη ότι δεν θα προλάβω να τον χαιρετήσω δεν υπάρχει καν».

ΠΗΓΗ: Gossiptv.gr

READ MORE

LATEST NEWS